Unul dintre obiectivele noastre din acest an este sa crestem rata de conversie si sa generam comisioane, respectiv vanzari atractive pentru voi, cei din 2Parale. Am generat deja vanzari de peste 1,7 milioane de lei si 5,7 milioane de click-uri. Vrem mai mult 🙂

Pentru asta, am organizat primul eveniment din Romania dedicat marketingului afiliat. Ne-am cunoscut, furnizorii s-au intalnit cu o parte din cei mai performanti afiliati, specialistii si partenerii 2Parale v-au impartasit o serie de informatii utile pentru a atinge performanta in marketingul online.

Foarte important, am comunicat si am obtinut feedback, pentru care va multumim. Va asiguram ca vom tine cont de el.

Pe scurt: furnizorii si-au prezentat produsele celor mai productivi afiliati, Dorin Boerescu a dezvaluit planurile si rezultatele 2Parale, Cristian Ignat a imprietenit audienta cu instrumentele si optiunile platformei, iar Ciprian Stavar si Alexandru Israil de la Guerrilla Marketing Romania au prezentat magistral “10 capcane de evitat in marketingul online”.

Totul incununat cu workshop-uri dedicat furnizorilor si afiliatilor, sustinute de Cristian Ignat, respectiv Gabriel Curcudel, aka Krumel.

Performanta in marketingul online by 2Parale” este primul dintr-o serie mai lunga, va rugam sa iertati greselile debutului. Cel mai probabil conceputul va fi schimbat pentru viitoarele editii. Precizam ca prima editie  s-a adresat furnizorilor si afiliatilor activi, care au obtinut performante in sistem.

I-am avut alaturi si pe cei de la Agrafa Print Services si agentia Godmother, care, impreuna cu Guerrilla Marketing Romania, au oferte speciale pentru partenerii 2Parale.

Agrafa ofera 15% discount la toate produsele, pana la finele anului.

Godmother a creat mai multe pachete speciale dedicate, ce includ creatia a trei, respectiv noua bannere web, precum si un pachet de identitate corporate.

Guerrilla Marketing Romania ofera consultanta in marketing la jumatate de pret, cealalta jumatate fiind acoperita din fonduri europene.

Vrem sa le multumim in mod special, la fel ca si celorlalti invitati din industria online care ne sustin.

Aici vedeti cat de concentrati am fost, cu zambetul pe buze 🙂

Aflati noutati despre noi si marketingul afiliat si pe twitter.com/2parale

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>