Dupa cum am vorbit anterior despre conditiile de plata, afiliatii care au insumat comisioane de minim 100 RON, fara TVA, si doresc sa fie platiti luna aceasta, trebuie sa faca o solicitare de plata la suport@2parale.ro, pana pe 14.
Mai aveti aproape doua zile 🙂

Platforma va arata exact suma comisioanelor achitate de furnizor ca recompensa pentru activitatea si implicarea voastra. Fiecare afiliat poate vedea in contul sau, la sectiunea Comisioane, suma castigata din comisioanele achitate de furnizori.

Puteti verifica astfel si daca suma a ajuns la 100 RON, fara TVA.
Spor la conversii!

  1. da multumim … eu cel putin am comisioane care asteapta aprobare de 2,3 saptamani … Evision SRL 18.35 31 Mar Asteapta aprobare, FunGift 9.42 26 Mar Asteapta aprobare … inca 2,3 saptamini asteptam plata si tot asa … traiasca marketingul afiliat :)))

  2. Furnizorii aproba comisioanele in functie de momentul finalizarii comenzii, moment care depinde de mai multi factori: stoc, termenul legal in care poate fi returnat un produs etc. Sper sa intelegi astfel ca nu depinde de noi.La inceputul fiecarei luni noi facturam magazinele si avem grija sa fie procesate toate comisioanele.
    Spor!

  3. Furnizorii aproba comisioanele in functie de momentul finalizarii comenzii, moment care depinde de mai multi factori: stoc, termenul legal in care poate fi returnat un produs etc. Sper sa intelegi astfel ca nu depinde de noi.La inceputul fiecarei luni noi facturam magazinele si avem grija sa fie procesate toate comisioanele.
    Spor!

  4. ma rog, ma fac ca inteleg , desi nu inteleg … ca tot am deschis subiectul trebuie sa spun ca sunt si furnizori foarte promti, originals sau strollers de exemplu … poate reusiti totusi sa impuneti anumite termene … multumesc pentru raspuns oricum … o zi buna 🙂

  5. ma rog, ma fac ca inteleg , desi nu inteleg … ca tot am deschis subiectul trebuie sa spun ca sunt si furnizori foarte promti, originals sau strollers de exemplu … poate reusiti totusi sa impuneti anumite termene … multumesc pentru raspuns oricum … o zi buna 🙂

    • Buna. La prima cerere de plata valida vei primi de la noi, pe mail, si draft-ul contractul in baza caruia vom colabora si vom efectua plata. Trebuie sa alegi mai intai daca vrei o colaborare ca persoana fizica sau ca una juridica. Pe forum.2parale.ro gasesti mai multe informatii utile despre procedura privind plata.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>