Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor eCommerce a inceput, vorbim de o editie aniversara care aduce multe noutati, dar si criterii de preselectie si premiere mai dure.

Pentru ca sustinem bunele practici in comertul electronic si promovam performanta in marketingul online, am decis sa sustinem GPeC 2010. Advertiserii din 2Parale beneficiaza de o reducere de 10% la inscriere, trebuie sa mentionati apartenenta la retea. Pentru a accede la titlurile de Magazinul anului sau la Cel mai bun start-up va puteti inscrie pana pe 12 august! Aveti grija sa consultati mai intai regulamentul.

Editia din acest an prevede criterii de preselectie mai stricte.

Comparativ cu editiile precedente, am introdus noi filtre in preselectie cum ar fi respectarea Legii Contractelor la Distanta sau functionarea fara erori a fluxului de comanda, acestea pe langa regulile de baza de tip: nu face spam, nu face concurenta neloiala, ofera informatiile de contact si despre procesul de tranzactionare etc. – bune practici pe care ar trebui sa le respecte orice magazin online

Andrei Radu, director Link 2 eCommerce si organizator Gala

Magazinele acceptate in competitie vor fi analizate prin prisma a 80 de criterii de jurizare care au fost regandite de organizatorii GPeC astfel incat respectarea lor sa conduca la optimizarea conversiilor. In premiera, anul acesta, comerciantii vor fi analizati si de un juriu paralel compus din consumatori obisnuiti, care vor testa procesul de cumparare si „uzabilitatea” magazinelor cu ajutorul unei tehnologii revolutionare: “eye-tracking”.

Toate magazinele participante la GPeC 2010 vor primi rapoartele de jurizare continand punctajele acordate de juriu pentru fiecare din cele 80 de criterii, cat si fisa de evaluare rezultata in urma testarii. In plus, ca noutate, fiecare grupa majora de criterii va contine si observatiile juriului in asa fel incat participantii sa cunoasca exact unde stau bine si unde mai au de lucrat pentru optimizarea afacerii.

De asemenea, magazinele care intrunesc criteriile de preselectie vor fi certificate de organizatori, primind butonul Magazin de Incredere atestat GPeC– marca avand scopul de a promova comerciantii seriosi, cu o conduita de business curata si, astfel, de a creste increderea consumatorilor in cumparaturile online.

Participantii vor avea ocazia si de a afla o serie de ponturi de la Bryan Eisenberg, un specialist in marketing online si optimizarea conversiilor, care va sustine prezentarea 21 Secrets of Top Converting Websites. Echipa 2Parale va fi si ea prezenta la Gala, va asteptam sa vorbim despre eficienta in marketingul online.

Gala Premiilor eCommerce se va desfasura la inceputul lunii septembrie 2010.

Multa bafta!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>