Odata cu mutarea la Bucharest Hubb, am inagurat si o serie de intalniri cu voi, afiliatii si advertiserii din 2Parale. Intalniri pe care ni le dorim lunare cu sustinerea si implicarea voastra. Nu e usor sa faci bani, mai ales acum, dar marketingul afiliat vine cu solutii, daca exista si interes.

Prima intalnire a fost aseara, de la 18.00. La Bucharest Hubb, bineinteles. Ne-am bucurat de prezenta mai multor advertiseri, inclusiv a unora recent intrati in sistem sau pe cale de a colabora cu 2Parale. Multumim reprezentantilor MarketOnline.ro, MyCloset.ro, Rent-a-skibox.ro, Intuitex.ro si Asiguraridevacanta.ro pentru participare si interes. Discutiile chiar au fost interesante si constructive.

 

 

 

 

Dorin Boerescu a prezentat rezultatele 2Parale din iulie, o luna de vara, prima cu TVA de 24%, dar care a adus performante bune: 700.000 de click-uri livrate si vanzari generate in valoare de circa 416.000 de lei. Puteti arunca o privire in prezentare pentru mai multe date, inclusiv despre cei 13 noi advertiseri intrati in retea in iulie. Sa nu uitam nici de lansarea aplicatiei Bannerizer, anuntata tot luna trecuta.

Cele mai dezbatute informatii au fost legate de valoarea medie a vanzarilor pe categorii, dupa cum veti vedea in prezentare. Nu zicem mai mult :), asteptam si feedback din partea voastra.

Si nu uitati ca ne vedem in septembrie la o noua intalnire, una tematica de aceasta data. Pentru cei din alte orase continuam si turneul workshop-urilor de marketing afiliat. Stay tuned, revin curand cu mai multe detalii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>