Login sau exit?
Nu indeparta posibilii clienti cu un sistem stufos de creare cont sau de completare a profilului pentru a plasa comenzi. Vezi cateva sugestii care le pot usura inscrierea. Recomandam si un articol mai vechi, dar foarte util, cu exemple concrete din piata romaneasca.

Fii primul si in afiliere prin SEO
Pentru afiliatii care acorda o mare importanta optimizarii pe motoarele de cautare, recomandam o analiza utila pe cuvinte cheie, link-uri&stuff. Afla mai multe via SEO Romania.

Aplicatii pentru bloggeri
Fa-ti un calendar editorial, organizeaza mai bine noile postari pe Twitter si da posibilitatea cititorilor sa iti distribuie continutul. Afla mai multe despre cateva aplicatii utile unui blog.

Toamna ploua cu proiecte
Aplicatii de business, magazine online sau noi sectiuni, site-uri de servicii, un portofoliu interesant de noi proiecte lansate pana acum in luna septembrie. Afla mai multe

Profita de retelele sociale
Editia din acest an a Webstock a intors retelele sociale pe toate partile. Ca media de promovare, canale de vanzare, instrumente de personal branding… Daca nu ai apucat sa vezi sugestiile specialistilor invitati, arunca un ochi aici(video) si aici.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>