Primul pas in optimizarea ratei de conversie il reprezinta masurarea ei. Instaland Paditrack 4 Merchants, cea mai noua aplicatie din portofoliul 2Parale, ai acces la informatii despre rata de abandon si conversie pentru fiecare punct cheie din site-ul tau.

Paditrack 4 Merchants este o aplicatie integrata in platforma 2Parale, ce permite advertiserilor sa defineasca funnel-uri de conversie pentru actiunile ce au impact asupra performantelor de vanzari si nu numai. Rapoartele generate ofera informatii despre rata de abandon pentru actiunile urmarite, atat pentru traficul general, cat si pentru traficul trimis de fiecare afiliat in parte.

Cum functioneaza un funnel de conversie?

Iata un exemplu de funnel definit pentru un magazin online din Romania:

Acum vei sti exact cati din cei ce au inceput procesul de cumparare l-au finalizat si cati au abandonat la fiecare pas in parte.

Cum te poate ajuta PadiTrack?

Funnel-ul poate fi vizualizat atat pentru traficul general, cat si segmentat pentru traficul trimis de fiecare afiliat in parte. E mai simplu ca niciodata sa vezi calitatea traficului trimis de fiecare afiliat in parte, din punct de vedere al conversiilor.

Mai mult decat atat, afiliatii pot accesa si ei PadiTrack 4 Affiliates in contul lor, de unde vor vizualiza funnel-urile de conversie segmentate doar pentru traficul generat de ei. In felul acesta vor avea acces la un instrument puternic de analiza a calitatii traficului generat din punct de vedere al conversiilor si vor putea lua masuri concrete de imbunatatire a lor: testarea de noi bannere, de noi pozitionari in site, promovarea unor produse mai targetate etc.

Fiind construit pe infrastructura oferita de Google Analytics, daca un utilizator nu va converti in aceeasi zi in care a dat click pe un banner de pe site-ul unui afiliat, sistemul il va identifica corect in momentul realizarii conversiei ca fiind trimis de catre respectivul afiliat.

Testeaza-l gratuit timp de 30 de zile

PadiTrack 4 Merchants poate fi incercat gratuit timp de 30 de zile de la instalare, dupa care va fi disponibil pentru 11.99$ pe luna.

PadiTrack 4 Affiliates este oferit gratuit pentru afiliati.

Update: Asteptam intrebari, sugestii, noi si echipa PadiCode. Ne-ar ajuta feedback-ul vostru sa va oferim aplicatii cat mai utile.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>