Vara aceasta am dedicat-o sustinerii afiliatilor si advertiserilor 2Parale din toata tara, astfel incat sa isi dezvolte cunostintele la acest capitol si sa castige cat mai mult din marketingul afiliat. Din iulie si pana in august am fost in turneu cu workshop-uri de marketing afiliat.

Am inceput la Bucuresti in iunie si am continuat la Brasov, Cluj, Timisoara si Iasi. Am vorbit despre bune practici in marketingul afiliat, optiunile din platforma, instrumente de promovare, Adwords, comunicarea afiliat-advertiser, am venit cu studii de caz, sugestii.

Fiecare workshop a fost special si peste tot am intalnit oameni deosebiti. Cu toata sinceritatea. Am fost foarte placut impresionati de implicarea comunitatilor online locale si de interesul lor pentru dezvoltare. Oameni interesati sa castige mai mult si muncesc pentru asta.

Tin foarte mult sa le multumim pentru participare, interes, sustinere si interactivitate. Speram ca rezultatele sa se vada deja. Multumim inca o data pentru sprijin si partenerilor si prietenilor nostri din aceste orase. We wouldn’t make it without you, guys 🙂

Am vrea sa vedem daca sunteti interesati sa venim si in alte locuri, imediat ce ne va permite timpul. Ce orase, mai exact. Daca raspunsul vostru ne convinge, pregatiti-va sa ne primiti la voi in oras. Cu cat veti fi mai multi dintr-un oras, cu atat va cresc sansele.

  1. @rodica cristea
    Daca veti fi mai multi interesati, vom avea grija sa anuntam din timp. Asa ca da sfoara in oras 🙂
    @Marius
    Mai multa incredere, va rog. Voi aveti deja un punct in plus, sunteti si HD:)

  2. @rodica cristea
    Daca veti fi mai multi interesati, vom avea grija sa anuntam din timp. Asa ca da sfoara in oras 🙂
    @Marius
    Mai multa incredere, va rog. Voi aveti deja un punct in plus, sunteti si HD:)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>