In majoritatea articolelor despre e-commerce aparute in mass-media la inceputul lunii septembrie, reprezentantii magazinelor online vorbeau de vanzari mai mari pe ultimele luni din an. O evolutie fireasca tinand cont ca este perioada de varf pentru consum, dupa cum au aratat ultimii ani.

2Parale va arata concret cat s-a cumparat online in luna septembrie si care este evolutia fata de luna august.

Potrivit Rezultatelor 2Parale pe luna septembrie, afiliatii au generat advertiserilor din sistem vanzari in valoare de peste 546.000 de lei, mai mult cu circa 29% fata de august. Comparativ cu luna septembrie 2009 vorbim deja de o crestere cu aproape 150% a vanzarilor online generate prin 2Parale.

Prin 2Parale au fost livrate 813.000 de click-uri, mai mult decat dublul valorii obtinute in septembrie 2009. Valoarea medie a unei vanzari a crescut si ea la 261 de lei, aceasta evolutie reflectandu-se si in vanzarile inregistrate de principalele categorii de advertiseri din sistem.

Tot in septembrie, echipa de advertiseri din 2Parale s-a marit cu inca cinci magazine, le dorim sa evolueze constant.

Raportul va arata mai multe informatii despre activitatea din 2Parale, folositi-le si optimizati astfel incat luna octombrie sa va aduca mai multe castiguri.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>