E-mail marketing de sarbatori
Foloseste newsletter-ul pentru a le da o mana de ajutor abonatilor si a vinde mai mult de sarbatori. Creeaza-ti un calendar pentru ultimele saptamani din an si vino cu sugestii utile: idei de cadou specifice, pentru sot, sotie, parinti etc. sau cadouri ieftine, sub un anumit pret. Afla mai multe

Afiliatii tai stiu ce campanii derulezi?
Afiliatii trebuie anuntati din timp de campaniile si promotiile unui advertiser, pentru a putea promova corespunzator si genera vanzari mai mari. Un calendar al campaniilor ar ajuta. Afla mai multe sugestii pentru a vinde mai mult de Craciun.

Mituri despre guest post-urile pe blog
Scrii si pe alte bloguri in calitate de invitat? Sau mai degraba preferi sa atragi pe blogul tau guest post-uri? Afla ce ai de castigat in fiecare din cele doua situatii, precum si cateva sugestii utile pentru blogul tau.

Ce se cumpara online
Produsele electronice cu preturi peste medie sunt in topul vanzarilor mai multor magazine online. Vezi ce se cumpara din magazinele de electronice&electrocasnice si mai ales ce urmeaza pentru piata e-commerce.

Da mai departe
Like sau Share? Sau amandoua? Stimuleaza-ti vizitatorii sa se implice mai mult pe site-ul tau. Afla cateva sfaturi pentru o mai buna interactiune, prin social media.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>