Castiga bani din blog
Vezi cateva sugestii care te pot ajuta in monetizarea blogului tau. Incearca sa vii cu solutii pentru problemele aparute in cazul unor branduri.

Afilierea in 2011
Pe scurt, dar suficient cat sa ne punem cateva intrebari, citeste despre cateva tendinte care vor influenta marketingul afiliat in acest an. Daca faci deja marketing afiliat de ceva timp sau vrei sa castigi serios din afiliere, studiaza-le ca sa fii cu un pas inainte.

Ce pagina de produs il convinge sa cumpere
Testeaza paginile de produs, vezi ce functioneaza si imbunatateste conversia. Vezi cateva sugestii care te ajuta sa verifici atractivitatea descrierilor de produs sau a butonului “Adauga in cos” si asigura-te ca utilizatorul cumpara produsul odata ajuns pe pagina lui.

Se cumpara sau nu pe Facebook?
Peste doua treimi dintre utilizatorii Facebook devin fani ai unui brand pentru a fi la curent cu promotiile si ofertele sale speciale. Un motiv suficient sa iei in calcul aplicatiile care permit shopping-ul online direct de pe Facebook. Afla cateva argumente pentru o astfel de decizie.

Online-ul continua sa fie pe val
Anul acesta ar putea aduce un plus de 20%-30% pentru piata de publicitate online autohtona. Calin Rotarus, seful uneia dintre cele mai importante regii de publicitate online – ARBOinteractive, ne spune la ce sa ne asteptam in 2011 in materie de promovare online.

P.S.: Daca nu ai vazut deja, arunca o privire si pe evolutia vanzarilor magazinelor online din IT&C in decembrie, sunt semne bune.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>