Esti la inceput in afiliere?
Daca intentionezi sa castigi bani prin afiliere in 2011, aici gasesti cateva sugestii, plus ceva tendinte si domenii de interes in acest an. Daca esti la inceput, studiaza si Ghidul Afiliatului 2Parale, gasesti sugestii utile si concrete pentru .ro.

Blogosfera in 2011
Se pare ca 2011 e anul reintoarcerii la blogging in .ro. Vezi cateva tendinte pentru acest an si cum poti folosi Facebook ca aliat in cresterea blogului tau.

Analize care iti cresc business-ul
Google Analytics, testarea continua, sondajele pentru clienti si monitorizarea de brand sunt pe lista must-urilor pentru 2011, pentru un magazin online. Vezi 11 tipuri de analize care te vor ajuta sa iti dezvolti business-ul.

Social media in marketing si PR
Vezi cateva sfaturi despre cum poti folosi eficient social media in marketing si PR, fie ca vrei sa atragi trafic, fie ca vrei sa construiesti o comunitate in jurul brandului.

Vanzari record in decembrie
V-am spus noi ca decembrie a fost o luna prolifica pentru shoppingul online. Concret, vezi cat au vandut Evomag si eMag luna trecuta, cresterile fata de 2009 depasesc 60%.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>