Dupa cum probabil ati vazut, puzzle-ul 2Parale a dezvaluit surpriza noastra pentru voi: un nou site 2Parale.ro. O surpriza pe care ne-am dorit sa o savurati in fiecare zi si de care sa ne bucuram impreuna.

Multumim tuturor celor peste 100 de prieteni 2Parale, unii cunoscuti, altii noi, care au urmarit in fiecare zi piesele si le-au pus cap la cap pentru a forma puzzle-ul final. Speram ca v-a placut toata experienta si mai ales rezultatul final.

Pentru ca avem un iPad care sta de prea mult timp in cutie, e momentul sa se bucure. Noul proprietar al iPad-ului este Ovidiu Simion, cel care a fost ales de random.org pentru locul 1.

Un domeniu .ro si un voucher Adwords de 50 $ se vor indrepta catre Marius Morariu, in timp ce Adrian Rusu a castigat un voucher Adwords de 50 $. Felicitari, sa va bucurati de premii.

Aveti si filmuletul extragerii, sa va asigurati ca totul a fost ok.

 

In extragerea finala au intrat numai cei care au respectat Regulamentul concursului.

Din fericire, prin marketingul afiliat si 2Parale puteti castiga mult mai mult astfel incat sa va cumparati gadget-urile preferate. Va asteptam sa vedem impreuna cum se pot castiga bani din afiliere.

  1. Felicitari castigatorilor !

    Data viitoare o sa citesc mai cu atentie cerintele concursului si nu o sa postez rezolvarea puzzle-ului pe facebook asa cum am facut acum…

    Asta se intampla pe 1 Aprilie 2011, si nu era o pacaleala…

  2. Macar am avut confirmarea ca m-am inscris corect 😀 Felicitari castigatorilor 😉

    Off-topic: e o problema la campurile din acest formular; dupa ce (sa zicem) ai scris un cearsaf si dai click in interiorul oricarui camp, ceea ce ai scris dispare. Pentru cei care nu stiu – apasati Ctrl + Z (Command + Z pentru Mac) pentru a nu pierde textul scris 😉

  3. Ne-a facut placere aceasta experienta, felicitari castigatorilor si multumim tuturor celor care s-au implicat. Insa, ca la orice concurs, cineva castiga si altcineva pierde. Vor mai exista insa ocazii si cu siguranta data viitoare va fi mai bine.

    @Marius Morariu
    Nu ai fost singurul care si-a dorit domeniul, dar ai fost mai norocos.

    @ Alex Mielus
    Multumim, am vazut ca apar ceva probleme, verificam.

  4. Am castigaaaaaaaaaaaat ! Va multumesc frumos ! Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. Ieri a fost ziua mea de nastere, asa ca se pare ca mi-a purtat noroc. 🙂 Multumesc tuturor pentru felicitari si succes la urmatoarele concursuri !

  5. Ar fi trebuit să arătaţi toată lista de participanţi, aşa mi se pare corect, şi toată pagina cu extragerea. În josul paginii se putea observa data şi ora extragerii. Aşa ar fi fost cel mai transparent. Sunt un pic dezamăgită…nu pentru că nu am câştigat, pentru că la tragerile la sorţi eu nu sunt norocoasă, ci pentru modul desfăşurării extragerii.

  6. @Dana Nicolescu @Fraguta
    Am inteles si vom tine cu siguranta cont de sugestii, multumim. Am ales sa postam filmulet ci nu un simplu print screen tocmai in ideea transparentei. Toti cei care au trimis imaginea pe mail au primit confirmare – inclusiv voi, cei care nu au trimis si canalul de distributie sau nu au tag-uit 2Parale au fost rugati sa revina cu link-uri sau printscreen etc. Ne-am bucura sa ne concentram pe lucrurile serioase si pozitive :), nu ne permitem sa facem lucrurile altfel decat corect. Data viitoare va fi mai bine :).

    @simion ovidiu
    Atunci chiar ai noroc daca a fost ziua ta 🙂 Sa te bucuri de iPad.

  7. Sper sa primesc iPad-ul saptamana aceasta, cel putin asa am fost anuntat pe mail. Cand am vazut pe Facebook poza cu iPad-ul, credeam ca trebuie doar sa-l impacheteze si sa-l expedieze. Mor de nerabdare sa-l primesc ! Sper sa ajunga cat mai repede 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>