Scrie convingator pentru a face bani cu site-ul
Fie ca vrei sa atragi cititori pe blogul tau, fie ca vrei sa ii convingi sa incerce un anumit produs, urmeaza cativa pasi in crearea unui articol. Atrage-le atentia inca din titlu si condu-i catre obiectivul tau. Citeste o serie de sugestii bazate pe o analogie care binedispune ;).

Ce urmeaza in afiliere
De la articole cu recomandari la Facebook si Twitter, afilierea evolueaza si tine pasul cu preferintele publicului. Afla cum s-a dezvoltat afilierea in ultimii ani, ce metode de promovare se folosesc acum pentru a castiga bani si mai ales care sunt tendintele din domeniu.

Cum iti optimizezi campania de afiliere
Un program de afiliere reprezinta o campanie de marketing. Aduce rezultate concrete si masurabile la costurile stabilite in prealabil de advertiser, spre deosebire de alte metode de promovare, insa are nevoie si de implicarea advertiserului. Vezi cum te poti implica ca advertiser si evita cateva potentiale probleme in campania ta de afiliere.

Strategia SEO, pas cu pas
Daca vrei sa fii printre primii in Google, creeaza-ti o strategie de optimizare pe motoarele de cautare. Investesti ceva timp si munca, dar rezultatele merita cu siguranta. Incepe prin a vedea care sunt interesele si profilul audientei tale, vezi pas cu pas cum poti face o astfel de analiza. Te asteptam sa discutam pe subiect si la intalnirea 2Parale.

Nu pierde cumparatori
Mai mult de jumatate dintre potentialii cumparatori renunta pe parcursul operarii unei sesiuni de shopping online. Curiosi care sunt motivele? Afla ce probleme intampina si mai ales cum le poti rezolva, pe exemple concrete.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>