Testezi si castigi. Conversii!
Daca vrei conversii mai bune, testeaza si urmareste reactia cititorilor la fiecare schimbare. Apreciaza feedback-ul primit pentru cresterea ratei de conversie, dar incearca sa vezi daca iti aduce si rezultate. Vezi cateva idei pentru conversii mai bune.

Esti interesat de  SEO?
V-am aratat deja care este importanta SEO in afiliere. Acum, daca esti la inceput in SEO sau vrei sa inveti mai multe despre optimizarea pe motoarele de cautare, citeste cu atentie un ghid semnat SEOmoz. Afla mai multe despre cum functioneaza motoarele de cautare, despre cuvinte cheie si unelte pentru optimizare.

Video-urile care vand
Ai incercat sa folosesti video-urile pentru a vinde un produs? Gandeste-te care vor fi avantajele daca prezinti potentialilor cumparatori o boxa sau o masinuta de jucarie, de exemplu. Fie ca esti afiliat, fie ca esti advertiser, afla cateva sugestii utile despre cum poti folosi YouTube in e-commerce.

Ce urasc clientii la site-urile e-commerce
Sa fie nevoiti sa se autentifice pe site pentru a cumpara. Sa nu existe optiuni de filtrare a produselor din magazin. Si lista continua, aici gasesti cateva sugestii prin care atragi mai multi cumparatori.

Cumpara romanii de pe telefon?
Perspectivele sunt bune si in .ro, numai pe site-urile monitorizate de trafic.ro au fost in jur de 88.000 de romani care au accesat versiunile pentru telefonul mobil ale magazinelor online. Vezi ce domenii i-au interesat.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>