Voi ati ales, noi punem in practica. Dupa feedback-ul primit de la voi, pe mai multe canale, la intalnirea lunara 2Parale din 17 mai ne axam pe Tool-uri utile in blogging&afiliere.

Veti avea oportunitatea de a descoperi o serie de unelte care va pot usura si eficientiza munca de afiliat astfel incat sa castigati mai mult. In plus, pentru ca multi dintre voi detineti bloguri sau folositi platformele WordPress&Blogger, extindem discutia cu tool-uri utile oricarei persoane care doreste sa dezvolte un site cu potential.

Ne dorim o discutie cat mai aplicata si utila pentru toti, ne-am bucura sa profitati si sa aflati informatiile interesante pentru voi, dar si sa veniti cu feedback legat de tool-urile pe care le-ati utilizat.

De sa participi?

Veti invata din experienta unor bloggeri si specialisti in marketing online&web  development ce plugin-uri si alte tool-uri sunt necesare unui blogger sau afiliat care vrea sa castige bani. Veti vedea concret ce probleme puteti rezolva cu aceste unelte si veti primi recomandari.

E o oportunitate de a invata cat mai aplicat, cu exemple si demonstratii.

Blogurile pot aduce bani seriosi celor implicati si consecventi. Este o categorie cu mult potential; la finele anului trecut cifrele SATI aratau ca peste 3 milioane de romani din mediul urban citesc bloguri, in crestere cu 11% fata de valul de date anterior.

Afilierea este o alternativa pentru cei care doresc sa castige  mai mult, sunt si afiliati care traiesc exclusiv din asta. Pentru a profita corespunzator aveti la dispozitie o serie de instrumente, multe create chiar de echipa 2Parale, care va pot usura si eficientiza munca.

Este o ocazie de a face schimb de experienta cu afiliati si advertiseri din 2Parale si de a indentifica astfel noi oportunitati de a face bani din online.

Vom reveni curand cu un program complet. Va fi un moment de care puteti profita pentru a afla cat mai multe informatii utile, pregatiti intrebari si cereti sugestii. La intalnirea din aprilie, de exemplu, participantii au avut ocazia de a invata mai multe  despre aportul SEO in afiliere.

Ca de obicei, pentru a va rezerva un loc, e suficient sa va anuntati participarea in zona de comentarii. Accesul e gratuit, insa numarul de locuri este limitat.

Va asteptam la Bucharest Hubb pe 17 mai, marti, ora 18.30.

Intre timp asteptam intrebari&sugestii pe care doriti sa le dezvoltam in aceasta intalnire.

UPDATE: Am zis util, atunci asa sa fie: Auras Mihai Geambasu va pregateste recomandari si observatii legate de uneltele care va pot ajuta sa atrageti trafic pe blog, grupate in Tool-uri utile in blogging si social media.

Tudor Sandu, aka tetele, va va dezvalui o serie de tool-uri care va pot ajuta in afiliere si va arata concret cum va pot eficientiza si usura munca.

UPDATE 2: Pentru ca vorbeam si de o surpriza: Radu Dumitru va arata ce unelte foloseste pentru a obtine mai multe vanzari prin afiliere pe blog, v-a pregatit cateva idei si sugestii foarte utile, zic eu.

  1. @Popescu Marian, Alina Ovesea, Dana Nicolescu, Sorin, Ana, Gabriel Mistodie, Razvan Olaru, Rosioara Stefan, Iulian Sirbu, Andrei Dutu, cetateanul, Vlad

    Sunteti bineveniti, multumim. Va asteptam la 18.30, in sala de conferinte de la Bucharest Hubb, langa receptie.

  2. @Popescu Marian, Alina Ovesea, Dana Nicolescu, Sorin, Ana, Gabriel Mistodie, Razvan Olaru, Rosioara Stefan, Iulian Sirbu, Andrei Dutu, cetateanul, Vlad

    Sunteti bineveniti, multumim. Va asteptam la 18.30, in sala de conferinte de la Bucharest Hubb, langa receptie.

  3. @Ioana Oncioiu, Daniel
    Done, va asteptam cu drag diseara.

    @Cristian
    Accesul este gratuit, insa trebuie sa te inscrii aici pentru a participa. Esti binevenit daca doresti sa participi.

  4. @Ioana Oncioiu, Daniel
    Done, va asteptam cu drag diseara.

    @Cristian
    Accesul este gratuit, insa trebuie sa te inscrii aici pentru a participa. Esti binevenit daca doresti sa participi.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>