Au trecut mai bine de doi ani si jumatate de la lansarea primelor campanii in 2Parale. Am inceput cu 3 campanii, acum sunt 105.

In toata aceasta perioada au intrat in retea branduri mari, magazine pe nise in crestere, am incheiat colaborari, am dezvoltat altele noi.  Avem alaturi advertiseri si afiliati care numara deja unul sau chiar doi ani de cand fac bani prin 2Parale.

BestKids si FashionUp aniverseaza in iulie doi ani de cand deruleaza campanii in 2Parale. Dupa cum am mai spus, BestKids este primul advertiser din retea cu produse pentru copii, iar FashionUp este unul dintre advertiserii de top din categoria Fashion.

Pe de alta parte, MyCloset, Vola, Bebebliss, QuickMobile si La Moda tocmai au implinit un an in 2Parale, ne face placere sa ii sarbatorim.

Va multumim pentru incredere si implicare, va dorim sa ajungem impreuna la conversii cat mai bune.

Multumim si afiliatilor care sunt partenerii nostri si ai celor sapte magazine in cresterea vanzarilor si a castigurilor. Daca inca nu sunteti afiliati in aceste campanii, va recomandam sa le testati.

La multe conversii si pentru afiliatii care sarbatoresc luna aceasta un an sau chiar doi in 2Parale. Care sunt rezultatele de pana acum?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>