“Ne vom asigura ca ii bonusam pe toti cei care depun efort in promovarea noastra”, spunea recent intr-un interviu Gabriel Udrescu de la Groupon Romania.

 

Si s-au asigurat: Groupon tocmai a implementat in campania lor din 2Parale un sistem de bonusuri cu mai multe praguri, creat astfel incat sa aduca venituri suplimentare cat mai multor afiliati.

Concret, Groupon dubleaza primele 20 de comisioane acceptate, indiferent de perioada in care au fost inregistrate. Dupa acest prag, castigurile vor creste semnificativ direct proportional cu implicarea si performantele voastre.

• Daca insumati intr-o luna comisioane acceptate intre 300 si 999 lei, sunteti recompensati cu un bonus reprezentand 25% din valoarea comisioanelor.

• Mai mult, daca suma comisioanelor acceptate e intre 1.000 si 1.999 lei, primiti un bonus de 25%, plus un comision majorat la 7% pentru luna urmatoare.

• Pentru afiliatii care depasesc comisioane acceptate de peste 2.000 lei, castigul creste cu un bonus de 25%, plus un comision dublu, de 10%, pentru luna viitoare.

Bonusurile vor fi acordate in ziua de 15 a fiecarei luni. Se va tine cont doar de  comisioanele acceptate, iar pentru pragurile 2, 3 si 4 vor fi luate in calcul doar comisioanele inregistrate in luna calendaristica anterioara.

Pentru mai multe detalii ii puteti contacta pe reprezentantii Groupon folosind sistemul intern de comunicare.

Sa vina bonusurile!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>