Copywriting care converteste
“Click here” sau “Get free access”?  Ce crezi ca atrage mai multe conversii? Afla din cateva studii de caz cum poti schimba regulile de copywriting astfel incat sa obtii conversii mai bune. Nu uita sa testezi sa vezi ce functioneaza in cazul site-ului tau.

Vrei afiliati in campania ta?
Daca te intrebi ce trebuie sa faci pentru a atrage mai multi afiliati sau pentru a vinde mai bine, trebuie sa iei in considerare mai multe directii. Un link pe homepage catre programul tau de afiliere te-ar ajuta cu siguranta. Vezi si alte recomandari.

Construieste o comunitate in jurul unui site de nisa
Cu un site de nisa bine gandit si optimizat constant ai toate sansele sa castigi bani. Dezvolta o comunitate in jurul site-ului si convinge membrii sa se implice. Un prim pas e sa oferi constant informatii utile, sfaturi si studii de caz. Vezi si alte sugestii prin care poti crea o comunitate care sa te ajute la cresterea site-ului.

SEO pentru e-commerce
Site-ului unui magazin online are propriile provocari cand vine vorba de optimizarea pentru motoarele de cautare. Descrierile produselor, de exemplu. Incerca sa le personalizezi astfel incat utilizatorul sa cumpere de la tine. Optimizeaza in primul rand paginile de produs care aduc cel mai mare castig. Vezi mai multe sugestii SEO care ajuta un magazin online.

Cum creezi o reclama pe Facebook
Mai bine de jumatate dintre utilizatorii de internet din Romania au accesat Facebook in iunie. Suficient cat sa te gandesti la reclamele pe aceasta retea sociala. Vezi pas cu pas cum poti seta si dezvolta o campanie pe Facebook.

BONUS: Nu rata o serie de sugestii utile despre analiza unei campanii de e-mail marketing, de la indicatori la best practices.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>