UPDATE: Pentru ca iar sunt peste 30 de grade si multi isi doresc sa se racoreasca la terasa, trebuie sa ne asiguram ca Gradina Verona e suficient de primitoare pentru noi. Prin urmare, daca nu puteti ajunge, va rugam sa ne anuntati. Din fericire mai avem locuri, insa se mai poate rezerva unul  pana pe 16 august, cel tarziu 17, in prima parte a zilei.

Acum un an, odata cu mutarea la Bucharest Hubb, am inagurat seria de intalniri lunare in care sa ne cunoastem si sa discutam concret despre cresterea performantelor voastre din 2Parale.

Am avut discutii intense despre afilierea pe bloguri si agregatoare, multe intrebari despre SEO, interactiune si sharing la discutiile despre AdWords, concentrare si multe recomandari despre uneltele utile in afiliere, studii de caz, discutii tematice despre fashion sau IT&C, zeci de idei de implementat.

Au fost si conversatii in contradictoriu, dar productive credem noi, precum si momente de concentrare maxima pe sfaturile speaker-ului. Am cunoscut multi oameni de calitate, am descoperit afiliati interesati sa invete si sa castige mai bine, advertiseri dornici sa faca treaba. Avem placerea de a avea inclusiv participanti constanti care ne ajuta cu feedback-ul lor. Aruncati o privire pe albumele de pe Facebook, sunt mai sugestive, iar daca ati ratat intalnirile, aici gasiti cu siguranta prezentarile si scurte rezumate.

Multumim tuturor pentru interes si sugestii. Inclusiv specialistilor si tuturor celor care au acceptat invitatia noastra si au dezvaluit din experienta lor in marketingul online. Ne place sa credem ca toate aceste discutii si recomandari au constribuit si ele la evolutia performantelor voastre din acest an. Motiv suficient sa nu ratati oportunitatile oferite de urmatoarele intalniri 2Parale.

Ce urmeaza

Mergem mai departe si, pentru ca e un moment aniversar, dar si o luna de vacanta, intalnirea 2Parale din august se muta intr-o ambianta mai relaxanta, la Gradina Verona mai exact, pe 17 august.

Va asteptam la Affiliate meetup, sa vorbim relaxat despre ce urmeaza in 2Parale, sa ne pregatim de noul sezon in care, traditional vorbind, consumul creste. E o buna ocazie de a primi cateva sugestii concrete pentru imbunatatirea strategiei voastre de afiliere, de a comunica cu afiliati&advertiseri, de a gasi solutii pentru a vinde mai mult. Facem noi cinste pentru inceput, am pregatit pentru fiecare participant un voucher pe baza caruia se poate comanda.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va rezervati un loc in zona de comentarii, cu numele real si complet. Numarul de locuri este limitat. Am aprecia foarte mult daca ne-ati anunta in timp util, sa ne putem pregati corespunzator cu spatiul de la terasa.

Va asteptam la Affiliate meetup miercuri, 17 august, ora 19.00, la Gradina Verona – Strada Pictor Arthur Verona, nr. 15, in curtea librariei Carturesti. Harta e mai relevanta pentru mai multe coordonate.

Cu cine aniversam?

  1. @Dragoi Florin Ciprian, @Mihai Vinatoru, @George Jipa, @Mirzac Iulian, @Vlad, @Dana Nicolescu, @Mugur Frunzetti, @Andrei Blaj, @Ioana Hreninciuc
    Multumim, va asteptam cu drag. Va veni si soarele, punem noi o vorba buna 😉

    @Marius Morariu
    Daca poate tine cineva camera in timp ce ceilalti beau bere 🙂

    @Paul
    Am avut o iesire la Iasi anul asta, speram sa mai apara ocazii, e un oras in care intotdeauna ne face placere sa venim.

  2. @Dragoi Florin Ciprian, @Mihai Vinatoru, @George Jipa, @Mirzac Iulian, @Vlad, @Dana Nicolescu, @Mugur Frunzetti, @Andrei Blaj, @Ioana Hreninciuc
    Multumim, va asteptam cu drag. Va veni si soarele, punem noi o vorba buna 😉

    @Marius Morariu
    Daca poate tine cineva camera in timp ce ceilalti beau bere 🙂

    @Paul
    Am avut o iesire la Iasi anul asta, speram sa mai apara ocazii, e un oras in care intotdeauna ne face placere sa venim.

  3. @Sorin, Madalina Narita, Cris, Maria Tudor, Dan Brasoveanu, Mihai Baboi

    Done, ne vedem miercuri. Va fi o intalnire mai relaxata, fara ppt-uri, dar cu discutii utile si constructive – zicem noi. Prin urmare pregatiti intrebari ;).

  4. @Sorin, Madalina Narita, Cris, Maria Tudor, Dan Brasoveanu, Mihai Baboi

    Done, ne vedem miercuri. Va fi o intalnire mai relaxata, fara ppt-uri, dar cu discutii utile si constructive – zicem noi. Prin urmare pregatiti intrebari ;).

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>