Greseli in afiliere
Aprobarea intarziata a afiliatilor, bannere neactualizate, cu oferte vechi, vorbim doar de doua dintre greselile care ii pot costa pe advertiseri succesul unui program de afiliere. Lista e mai lunga, va sugeram sa o analizati.

Trafic pe site: Urmareste statisticile
Poti sa afli ce vor cititorii site-ului tau analizand statisticile de trafic si o multime de alte date utile. Ai ocazia de vedea care este profilul cititorilor tai si care sunt obiceiurile lor.

SEO: Analizeaza traficul din cuvintele cheie
Ai la indemana o serie de tool-uri care iti arata cum se comporta vizitatorii “adusi” pe site-ul tau de anumite cuvinte-cheie. Vezi cum poti grupa cuvintele cheie si cum le poti analiza folosind Google Analytics.

UX: Cum aduci cumparatorul la produsul tau
Procesul de cumparare este complex si poate fi imbunatatit la fiecare pas pentru ca rezultatul final sa fie cat mai profitabil. Citeste cateva recomandari prin care poti imbunatati experienta de cumparare, de la promovarea produselor la  evidentierea lor pe site prin  optiunile de cautare interna.

Facebook: Cum promovezi pagina unui brand
Ai la indemana o serie de modalitati si trucuri pentru a promova pagina de Facebook a site-ului tau. Adauga adresa paginii in semnatura de pe cartile de vizita sau de pe mail si promoveaza-o pe Twitter si pe blog.

BONUS: Daca vrei sa inveti cum te poate ajuta Google Analytics, cateva trucuri, dar si sa afli care sunt noutatile acestui serviciu si cum il poti folosi pentru promovarea eficienta, fa-ti timp si analizeaza 50 de resurse Google Analytics, actuale.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>