Cum te pot ajuta conversiile sa iti cresti site-ul
Dincolo de continut, poti face o serie de schimbari care sa contribuie la cresterea site-ului tau. Stabileste-ti obiective clare de conversie, precum cresterea abonatilor la newsletter sau directionarea cititorilor catre anumite articole, si testeaza mai multe modalitati prin care poti atinge aceste obiective. Citeste cateva studii de caz si sugestii pentru cresterea conversiilor.

Pastreaza-ti afiliatii, ai grija la Termeni&Conditii
Vrei sa nu pierzi afiliati pe parcursul campaniei? Un pas e sa stabilesti inca de la inceput o politica clara de promovare a produselor tale, pe care sa incerci sa nu o modifici pe parcurs decat in situatii exceptionale. Vezi un exemplu de Termeni&Conditii si cum te poate ajuta.

Castiga in fara concurentei
Competitia se inteteste si in .ro, pe tot mai multe nise. Partea buna e ca iti poti evidentia magazinul sau site-ul astfel incat vizitatorii sa cumpere de la tine, ci nu de la concurenta. Te poti impune, de exemplu, cu un suport excelent pentru clienti. Afla si alte sugestii prin care te poti impune pentru a atrage vanzari mai mari.

Unelte SEO
Sunt multe tool-uri utile in SEO, de la monitorizarea popularitatii cuvintelor cheie la verificarea backlink-urilor. Vezi cate unelte SEO care te pot ajuta.

Valoarea unui Like in Facebook commerce
Stii cat de importante sunt recomandarile pe Facebook? Vezi cum influenteaza Facebook comportamentul de cumparare si cum poti transforma like-urile in vanzari.

BONUS: Pentru toti afiliatii care promoveaza produse IT&C, vedeti care sunt cele mai vandute smartphone-uri din Romania.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>