Sursa foto: dasha.ro

Dupa ce in vara a pus la bataie 600 de euro pentru cei mai buni afiliati, magazinul de genti si posete Dasha revine cu un concurs tentant pentru acest sfarsit de an, la fix sa profitati de noul sezon si de perioada cadourilor de iarna.

Pe langa 10% din vanzarile pe care le generati, puteti castiga suplimentar premii de 1.000 de euro.

Ce trebuie sa faceti? Sa va numarati printre cei mai performanti afiliati Dasha din perioada 20 octombrie-20 decembrie anul curent. Primii 3 afiliati care acumuleaza in acest interval cele mai mari castiguri din comisioane vor fi recompensati cu premii de 1.000 de euro. Mai exact:

• Premiul 1: 500 Euro,
• Premiul 2: 300 Euro,
• Premiul 3: 200 Euro.

Suma comisioanele stranse in acest interval trebuie sa depaseasca pragul minim de 200 de lei. Ca si pana acum, vor fi luate in calcul doar vanzarile valide. Premiile vor fi acordate in momentul in care toate comisioanele din perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2011 vor fi procesate. Cel mai probabil vom avea 3 afiliati norocosi care vor incepe un nou an cu bani in cont de la Dasha.

Toti afiliatii au sanse egale la cei 1.000 de euro ce pot fi castigati pe langa comisioane. Startul a fost dat, implicati-va si obtineti voi premiile. In ajutorul vostru veti avea curand si o serie de bannere cu produse noi de la Dasha.

Pentru mai multe informatii despre produsele Dasha sau pentru unelte puteti contacta echipa advertiserului folosind sistemul intern de comunicare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>