In noiembrie trecem la un alt nivel al intalnirilor lunare 2Parale, astfel incat sa profitati mai mult de ele.

Ne concentram pe un subiect cu o miza mare in afiliere si e-commerce, in general: Conversii in IT&C. O categorie de top in comertul electronic din .ro si in preferintele cumparatorilor online, o categorie cu mult potential, in crestere constanta. In luna care tocmai s-a incheiat, de exemplu, au fost generate cu 35% mai multe vanzari in aceasta categorie decat in luna octombrie a anului trecut.

Va asteptam pe 16 noiembrie sa vedem ce unelte de promovare vand in afiliere, cand se cumpara produsele IT&C si care sunt performantele din acest segment. Pentru ca vorbeam de cresterea utilitatii acestor intalniri, va invitam sa participati activ la o dezbatere dedicata imbunatatirii performantelor afiliatilor si magazinelor de IT&C din 2Parale.

Debo si QuickMobile, doua dintre campaniile IT&C cu cele mai bune performante in 2Parale, impreuna cu 3 dintre afiliatii nostri vor lua parte la o dezbatere concentrata pe solutii de performanta pentru campaniile IT&C. In curand vom reveni cu mai multe informatii despre speakeri.

Discutiile vor fi moderate de Radu Dumitru, cel care va coordona si interactiunea cu cei din sala. Suntem convinsi ca experienta lui, cunostintele si implicarea invitatilor in dezbatere vor conduce catre discutii productive si utile tututor. Pentru aceasta, mizam si pe interactiunea voastra, a celor din sala.

Pentru mai multa relevanta, atasam si un program orientativ al intalnirii.

Conversii in IT&C

Obiceiuri de cumparare in IT&C – Prezentare DorinBoerescu

-evolutia vanzarilor pe segmentul IT&C in acest an,
-cand se cumpara produsele IT&C,
-tendinte urmatoarele luni,

Campaniile IT&C: on sau off – Debate advertiseri&afiliati – moderator Radu Dumitru

-cum se implica advertiserii in 2Parale,
-cum se atrag noi afiliati,
-metode de promovare permise&de succes,
-relatia afiliat-advertiser.

Va fi o excelenta ocazie de a interactiona cu afiliati&advertiseri din domeniu si de a descoperi noi oportunitati de a face bani. Un moment bun de a pune intrebari, de a rezolva nelamuriri, de a invata cat mai aplicat, cu exemple, despre promovarea produselor IT&C prin afiliere.

Pe langa noul format, intalnirea din noiembrie vine si cu un spatiu amplu si placut pentru discutii. Beneficiem de sprijinul Orange care ne gazduieste la Orange concept store, pe Calea Victoriei, nr. 41, Bucuresti. Le multumim pentru suport.

Pentru a participa la intalnire, e suficient sa va rezervati un loc in zona de comentarii, cu numele complet. Accesul e gratuit, insa numarul de locuri este limitat. Partenerii 2Parale au prioritate la inscriere.

Va asteptam la Orange concept store pe 16 noiembrie, miercuri, ora 18.30.

Pentru mai multa relevanta, ce subiecte ati dori sa dezbatem la intalnire?

Partener


 

 

 


  1. @Mihai Baboi, Madalina Narita, Mirzac Iulian, Eugen, Andrei Diaconu, Silviu-Lucian Vacaroiu, Claudia, Olivian Stiuler
    Va fi interesant cu siguranta :), ne vedem miercuri. Multumim.

    @Rares Buduroes
    Se poate, va asteptam.

  2. @Mihai Baboi, Madalina Narita, Mirzac Iulian, Eugen, Andrei Diaconu, Silviu-Lucian Vacaroiu, Claudia, Olivian Stiuler
    Va fi interesant cu siguranta :), ne vedem miercuri. Multumim.

    @Rares Buduroes
    Se poate, va asteptam.

  3. Voi veni pentru insighturi. Mi-ar placea ca mai multi advertiseri din IT&C sa comunice produsele hot ale momentului sau ce se cauta in functie de sezon.
    Multumesc.

  4. Voi veni pentru insighturi. Mi-ar placea ca mai multi advertiseri din IT&C sa comunice produsele hot ale momentului sau ce se cauta in functie de sezon.
    Multumesc.

  5. @sorin, Daniel Ion, Olivian BREDA, Emilian Nedelcu, Dan Brasoveanu, Comanici Petrica, Tiberiu Avramiuc
    Multumim, va asteptam diseara intr-o companie placuta: Evomag, Debo, QuickMobile, MarketOnline, Clickshop…

    Atentie la noua gazda a intalnirii 2Parale, ne vedem la Orange concept store.

  6. @sorin, Daniel Ion, Olivian BREDA, Emilian Nedelcu, Dan Brasoveanu, Comanici Petrica, Tiberiu Avramiuc
    Multumim, va asteptam diseara intr-o companie placuta: Evomag, Debo, QuickMobile, MarketOnline, Clickshop…

    Atentie la noua gazda a intalnirii 2Parale, ne vedem la Orange concept store.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>