Social media in afiliere
De ce social media pentru site-urile tale de afiliere? Pentru trafic, branding, dezvoltarea unei comunitati. Pe LinkedIn, de exemplu, te poti alatura grupurilor de pe nisa ta, gasesti surse de inspiratie pentru site si stabilesti legatura cu noi advertiseri din domeniul tau. Twitter poate fi o resursa de noi oferte, vezi cum te pot ajuta si alte retele de socializare.

Cum alegi un domeniu pentru SEO&branding
.Com sau .biz? Cate cuvinte cheie trebuie sa contina domeniul site-ului tau? Inainte de a alege un domeniu bun pentru SEO si branding analizeaza piata si tine cont de mai multe criterii.

Optimizeaza articolele vechi
Articolele vechi si importante isi pierd in timp pozitia la cautari daca nu sunt sustinute de arhitectura site-ului tau. Vezi cateva sugestii prin care iti poti optimiza articolele vechi si cateva greseli pe care trebuie sa le eviti la nivel de SEO.

AdWords adaptat pentru sarbatorile de iarna
Pregateste-te de acum pentru boom-ul de vanzari adus de sarbatorile de iarna. Adapteaza reclamele PPC la sezon, poti folosi extensii sau include review-urile cumparatorilor in reclama. Si monitorizeaza competitia.

Resursa butoane, pictograme
Daca ai un site pe WordPress, in special, poti incerca gratuit cateva elemente grafice, de la butoane si pictograme la background-uri si meniuri de navigare. Recomanzi si alte resurse?

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>