Noiembrie a fost cea mai buna luna din 2Parale cu vanzari mai mult decat duble fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Vorbim de un trend ascendent care s-a manifestat constant in acest an. Adaugam castigurile in crestere obtinute de afiliati, numarul din ce in ce mai mare de branduri importante care lanseaza campanii prin 2Parale si ne putem face o idee despre evolutia marketingului afiliat in .ro. O crestere in tandem cu industria comertului online, care isi confirma tot mai des potentialul imens. Si cred ca suntem cu totii de acord ca tot acest potential se va concretiza si mai puternic in 2012.

Luna aceasta aniversam 3 ani de la lansarea primelor campanii in 2Parale, 3 ani in care  ne-am straduit permanent sa ne adaptam dezvoltarii acestei industrii si sa va oferim cele mai bune servicii. Facem un nou pas in acest sens si grupam serviciile oferite de 2Parale advertiserilor in 3 pachete create astfel incat sa raspunda nevoilor variate ale magazinelor din retea.

In functie de nevoile si performantele campaniei voastre puteti alege dintre cele 3 pachete de servicii: Start, Premium si V.I.P.

In perioada urmatoare va vom contacta pentru a stabili impreuna ce pachet este mai potrivit pentru voi astfel incat sa profitati mai mult de avantajele oferite de 2Parale si de marketingul afiliat. In plus, am lansat cateva servicii care asigura advertiserilor o mai buna vizibilitate in randul afiliatilor care le pot aduce vanzari.

Regandirea organizarii serviciilor include si cateva schimbari la nivel de costuri, fara a modifica insa structura lor de baza. Pentru fiecare pachet de servicii puteti accesa si costurile aferente. Advertiserii vor avea la dispozitie si un termen de plata mai lung al facturilor lunare, incepand din luna ianuarie termenul de incasare fiind prelungit cu 5 zile.

Am profitat de ocazie si de experienta din ultimii ani si am adaptat si imbunatatit contractele, anexele, respectiv termenii si conditiile pentru folosirea sistemului. Daca pentru primele doua veti primi mai multe detalii in discutiile cu membrii echipei 2Parale, in ceea ce priveste Termenii si conditiile va rugam sa cititi cu atentie modificarile, fie ca sunteti advertiseri, fie ca sunteti afiliati.

Au fost ajustate Drepturile si obligatiile Advertiserului, astfel:

„Advertiserul are urmatoarele drepturi:
(…)
2.    Sa stabileasca si sa comunice afiliatilor si 2 Parale termenii si conditii pentru fiecare campanie in parte, atat timp cat nu contrazic termenii si conditiile 2Parale. (…)

Advertiserul are urmatoarele obligatii:
(…)
14.    Sa nu promoveze catre Afiliatii 2Parale sisteme proprii de afiliere sau alte sisteme de publicitate online prin care Afiliatii 2Parale sa fie recompensati altfel decat prin comisioane inregistrate de platforma 2Parale.(…)”

Pentru afiliati au fost operate modificari la Drepturile si obligatiile Afliliatului

Afiliatul are urmatoare obligatii:
(…)
11.    Sa respecte termenii si conditiile fiecarei campanii, precum si termenii si conditiile impuse de S.C. 2 Parale Afiliere si acceptati la crearea contului in 2Parale si/sau semnarea prezentului inscris.
12.    Sa nu liciteze prin Google AdWords pe cuvinte cheie constand in brandurile Advertiserilor (sau derivatii ale acestora) sau numele domeniilor site-urilor acestora (sau derivatii ale acestora).
13.    Sa nu genereze comisioane cu scopul de a frauda Advertiserii / sistemul 2Parale.(…)

La sectiunea Drepturi si obligatii 2Parale avem urmatoarele schimbari:

„2Parale are urmatoarele drepturi:
(…)
2.    Sa suspende contul oricarui Advertiser, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor; comisioanele inregistrate pana in acel moment vor fi procesate in mod corect si platite de catre Advertiser in contul SC 2PARALE AFILIERE SRL.
3.    Sa nu restituie Advertiserului comisioanele inregistrate si incasate pana in momentul suspendarii contului Advertiserului atat timp cat Advertiserul incalca termenii si conditiile 2Parale.
4.    Sa suspende contul oricarui Afiliat, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor.
5.     Sa nu plateasca Afiliatului comisioanele inregistrate si inca neplatite pana in momentul suspendarii contului Afiliatului atat timp cat afiliatul incalca termenii si conditiile 2Parale / ale unei campanii; 2Parale are dreptul sa doneze aceste comisioane catre o cauza umanitara. (…)

In avantajul tuturor partilor si pentru o colaborare de durata si eficienta, va rugam sa respectati Termenii si Conditiile.

Daca v-ar ajuta mai multe informatii, asteptam mail-urile voastre pe advertiseri@2parale.ro, respectiv afiliati@2parale.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>