1.785 de lei castigati dintr-o singura vanzare. Un inceput de an promitator pentru unul dintre afiliatii 2Parale, care a reusit sa doboare recordul celor mai mari comisioane din ultimele 3 luni.

O singura conversie in campania Clickshop, in categoria electronice, i-a adus lui Marius Morariu un comision de 892,59 de lei. Mai mare decat salariul minim pe economie, dupa cum bine puncta tetele.

Pentru ca recompensam performanta, ii dublam comisionul. In total, Marius castiga 1.785 de lei dintr-o lovitura. Felicitari din partea noastra, este al treilea afiliat care reuseste sa intre in echipa recordmenilor din campania Dublu pentru campioni.

Cum a ajuns aici?

Marius Morariu face marketing afiliat  in 2Parale de mai bine de doi ani, din octombrie 2009, si este unul dintre cei mai implicati afiliati. A inceput de la zero, fara site, cunostinte tehnice sau experienta in domeniu. Si fara sa intelega de la inceput cum functioneaza afilierea. Dar a fost consecvent si a muncit mult.

„Am aflat de marketingul afiliat si am stiut imediat ca e cea mai buna varianta pentru mine de a face bani online. Am zis ca n-o fi asa de greu sa faci un site, sa vina niste oameni care sa dea un click si asta sa-mi aduca bani. Chiar aveam si un target de vreo 200 de euro pe care vroiam sa-l ating in urmatoarele 2 luni de cand m-am apucat de treaba. Mi-am zis ca trantesc 2 bannere + niste linkuri si aia e. Ma vedeam deja cu banii in cont :).

Fain visul, doar ca avea o problema. Era doar un vis.

Am ajuns sa ating targetul respectiv dupa vreun an de zile, timp in care am aflat ca nu e chiar floare la ureche sa faci bani prin metoda asta. E multa munca, testare, timp investit si alte si alte chestii care nu se vad din afara, dar fara de care nu merge nimic inainte. Am incercat proiecte si idei, multe n-au avut rezultate si le-am abandonat, focusandu-ma pe ceea ce functioneaza si aduce bani. Asa am ajuns aici, la un comision egal cu targetul meu de vis de acum 2 ani. Singura diferenta e ca acest comision este real si e de 2 ori targetul meu trecut.

Este cu siguranta si un noroc aici, dar e unul la care am muncit mult si nu e singura surpriza placuta. Per total am avut un decembrie 2011 mult peste asteptarile mele, ceea ce mi-a confirmat ca 2012 trebuie sa aduca noi oportunitati si metode aplicabile in marketingul afiliat. Daca chiar daca nu le aduce anul, le aduc eu pentru mine. E mai simplu asa :)”.

In plus, in ultimii doi ani s-a implicat activ in sustinerea industriei de marketing afiliat din .ro, a dezvoltat blogul  morariu.biz si a legat prietenii cu alti afiliati carora le multumeste pentru sustinere. “Sper ca aceasta comunitate sa creasca frumos in anii urmatori si sa fie  parte importanta a comertului online din Romania”, spune Marius.

A lucrat mult si inca o mai face. E online si cate 16 ore pe zi. Un motiv suficient  sa spunem ca acest record ii confirma ca e pe drumul cel bun. Drum care speram sa ii aduca noi recorduri si bonusuri.

In rest, sa ne auzim numai de bine ;).

Imi place 2Parale si am luat de multe ori ca model schimbarile si strategia voastra de dezvoltare, care mi s-a parut foarte bine pusa la punct inca de la inceput. Mai sunt si scapari dar le rezolvam dupa un schimb de mailuri, eu nefiind deloc timid in a contacta advertiseri sau echipa 2Parale atunci cand a fost necesar.” – Marius Morariu.

  1. Nici nu e cazul de imbatat cu apa rece. Normal ca e si un noroc la mijloc dar daca nu construiam un site unde cineva sa vina sa dea un click si sa cumpere ceva, atunci cu tot norocul din lume nu faceam 1 leu. Cred ca esti de acord 🙂

    E o chestie care nu se intampla in fiecare zi, e si normal, altfel nu vedeai 2Parale sa dubleze intr-o veselie comisioane. Sunt chestii care se intampla mai rar, dar nu-i doar sansa la mijloc iti garantez!

  2. Cand vorbim de astfel de sume, poate ca si norocul joaca un rol. „Intamplarea” face insa ca numai afiliatii care se implica si castiga constant sa ajunga la astfel de comisioane record.

    Realitatea este ca romanii cumpara din ce in ce mai mult online, ePayment a oferit recent date care vorbeau de o vacanta de 8.000 de euro achitata online. Si exemplele pot continua. In 2Parale au fost comisioane si mai mari de atat, un exemplu e aici , cand un afiliat a castigat 1.100 lei dintr-o vanzare. Ceea ce ne bucura si mai mult este ca numarul comisioanelor mari creste in fiecare luna.

  3. Stiu si eu un nene batran care are campanie si in 2Parale iar in decembrie sau noiembrie 2011 a primit o comanda foarte mare pe magazinul online respectiv(nu zic care) doar ca n-a fost venita de pe un site afiliat ci a venit direct din magazin.

    Comisionul pentru comanda respectiva, daca vanzarea se facea de un afiliat depasea de multe ori asta inregistrat de mine. E ceva real, am vazut detaliile vanzarii respective si m-a dat pe spate. Comertul online cum zice si Roxana e in continua crestere iar surprize pot sa apara oricand si pentru noi afiliatii. Stay tuned! 😉

  4. Felicitari Marius & mult succes pe viitor. Eu sunt destul de nou aici pe 2parale dar stiu cum e cu domeniul web, fiind destul de vechi prin ale web-ului, si cresterea e mai mult decat semnificativa, mai ales financiar pentru cei care se implica cu adevarat.

  5. eu eram „nenea batran” din ce povesteste Marius 🙂 ar fi fost 3.800 ron comisionul daca venea din afiliere, din pacate pentru afiliati a venit din cautari comanda respectiva.

  6. Realizezi ca formularea „nene batran” a venit pentru a nu-ti da numele si nu ca ar avea legatura cu varsta ta foarte inaintata egala cu istoria Romaniei chiar!
    Eu respect mosnegii. :))

    In alta ordine de idei se pare ca trecem mai des decat credeam pe langa niste comisioane considerabile.

  7. Felicitari! Da, toata treaba cu „afilierea” necesita foarte multa munca! Mai ales pe „teritoriul’ Romaniei , unde eu inca nu l-am explorat 🙂 Si .. nici nu cred ca am sa o fac prea curand! Oricum, succes in continuare! La mai mult trafic din SE-uri 🙂

  8. recordul lui Marius inca ramane imbatabil. Acum e 261, slabut… Kidu parca zicea pe forum ca astepta aprobarea unui comision de 300 si ceva de Ron.. Oricum, pana la 892 este ceva distanta 😀

  9. Imbatabil pana la un punct :). Intr-adevar, comisionul lui Marius este cel mai mare pe care l-am dublat noi de la inceputul campaniei. Intre timp au fost inregistrare mai multe comisioane eligibile de a fi dublate, asteapta doar sa fie acceptate si platite de advertiseri. La inceputul lunii a fost unul de peste 800 de lei, anterior altul de cc. 500 de lei. Cert este ca ultimele saptamani au adus destul de multe comisioane ce pot deveni recorduri. Noi asteptam sa le dublam ;).

  10. Multi considera (gresit, cred eu) marketingul afiliat o teapa sau cred ca nu poti sa castigi prea mult din asa ceva.
    Se pare ca (surpriza, doamnelor, domnisoarelor si domnilor! 😉 ) trebuie un ingredient foarte important: munca si implicare.

  11. @Farcas Gelu Danut
    Bine punctat :). Banii in online, si nu numai, vin de obicei dupa munca serioasa si implicare, indiferent de modalitatea de monetizare aleasa. Cunostintele si experienta in marketingul online trebuie valorificate prin multe ore de munca. Si, dupa cum se vede, vin si rezultatele. Multa bafta.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>