Foloseste-ti experienta din blogging in afiliere
Asa cum alegi subiectele de posturi in functie de preferintele cititorilor tai, dupa acelasi principiu alege si campaniile si produsele pe care le promovezi prin afiliere. Vezi pas cu pas cateva idei pe care le poti aplica pentru a castiga prin afiliere.

SEO: Cum evalueaza Google calitatea unui site
Cu Panda pe pozitii de mai bine de un an de zile, una dintre principalele directii in SEO e continutul original, consistent si de calitate. Pe langa strategiile clasice si dincolo de metrici, afla la ce capitole trebuie sa mai lucrezi pentru rezultate mai bune la cautari.

Creste rata de click prin call-to-action
Verbele aduc mai multe share-uri pe Twitter. Limbajul practic si numerele atrag mai mult atentia intr-un call-to-action si genereaza mai multe click-uri. Urmareste cateva sugestii prin care poti crea mesaje atractive, care iti aduc rezultate mai bune.

Cum functioneaza acum SEO
SEO e un proces in continua schimbare, nimic nou pana aici. Partea buna e ca iti poti adapta strategia,  urmareste mai multi pasi prin care iti poti imbuntati rezultatele. Ai grija, de exemplu, la strategia social media si la stabilirea unor obiective.

De ce nu converteste pagina de produs

In primul rand ai grija sa creezi un funnel cu procesul de cumparare si sa urmaresti conversiile din paginile de produs. Poti lucra la mai multe capitole pentru a imbunatati rata de conversie, de la grafica butonului Adauga in cos la pozitionarea ofertelor speciale, vezi pe un studiu de caz care ar putea fi problemele si cateva solutii.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>