Pentru ca noi credem in cei care stiu sa isi foloseasca inteligent cunostintele de marketing online pentru a profita de oportunitatile din afiliere, intalnirea din martie o dedicam modalitatilor de promovare de tip pay per click (PPC).

Pe 14 martie va asteptam sa vorbim impreuna cat mai aplicat despre promovarea eficienta prin AdWords si Facebook Ads, cu precadere.

Promovarea PPC face deja parte din majoritatea strategiilor de marketing online, este una dintre cele mai eficiente forme de publicitate online daca este pusa in practica in mod istet si face echipa buna cu marketingul afiliat. Si comertul online, dupa cum mai ziceam. Tocmai de aceea ducem discutiile in directia rezultatelor si eficientizarii campaniilor AdWords si pe Facebook pentru a obtine castiguri cat mai bune.

Merita sa participi

• Vrei trafic pe site? Preferi sa promovezi direct ofertele advertiserilor catre un public relevant pentru a obtine mai multe conversii? Descopera si alte avantaje pe care ti le poate aduce aceasta forma de publicitate care ajunge la majoritatea utilizatorilor de internet din Romania.

• Specialistii invitati la intalnire iti vor dezvalui si alte modalitati de a folosi acest tip de promovare pentru a obtine rezultate cat mai bune. Cristian Ignat, certificat Google AdWords si Google Analytics cu peste cinci ani de practica in domeniu, impreuna cu invitatii nostri – despre care iti vom spune mai multe curand – vin cu insight-uri, exemple si recomandari din experienta lor.

• Daca nu ai incercat inca Facebook Ads, e o moment bun sa inveti mai multe despre aplicarea lui eficienta. Sunt peste 4 milioane de utilizatori de Facebook pe care ii poti targeta doar pentru Romania.

• Ai ocazia de a te implica activ in discutii si de a afla exact informatiile interesante pentru tine. Deschidem seara cu o prezentare aplicata, cu exemple, si continuam cu o dezbatere axata pe recomandari.

• Poti face schimb de experienta cu afiliati si advertiseri din 2Parale si indentifica astfel noi oportunitati de a face bani din online.

• Inveti sa te impui in fata competitiei, aplicat pe nise din afiliere.

Nu ratati ocazia de a pune intrebari si de a interactiona. Va asteptam tot in Joy Pub, un spatiu primitor care ne va permite sa dezvoltam discutii relaxate si o sesiune de networking la bere :).

Ca de obicei, pentru a participa la intalnire e suficient sa va rezervati un loc in zona de comentarii, cu numele real si complet. Accesul este gratuit, iar numarul de locuri este limitat. Partenerii 2Parale (afiliati+advertiseri) au prioritate la inscriere.

Va asteptam in Joy Pub – Str. George Enescu 25 – miercuri, 14 martie, ora 18.30.

Ne-am bucura sa transmiteti invitatia si altor cunoscuti interesati de AdWords si Facebook Ads.

UPDATE: Cristian Ignat vine cu sugestii utile despre remarketing, audiente, extensii AdWords si tracking eficient pe Facebook. Apoi dezvoltam subiectele atinse de el impreuna cu Vlad Andries si Mihai Petroff – 3 Suisses. Si va pregatim si alte surprize.

UPDATE 2: Marius Lazarescu de la Today’s se alatura specialistilor care vor participa la dezbatere, ne pregateste si cateva insight-uri pe .ro. In plus, 3 Suisses are o surpriza pentru afiliatii sai care doresc sa incerce AdWords: 3 vouchere in valoare de 100 USD. Voucherele vor fi acordate afiliatilor in functie de comisioanele inregistrate de acestia in campania 3 Suisses pe parcursul lunii martie, pana miercuri la ra 12.00. Suna bine oferta lor, profitati de ea ;).

  1. Raducu Roman says:

    Cred ca s-a strecurat o greseala in articolul de mai sus. Avand in vedere ca suntem deja in data de 7 martie, invitatia „Va asteptam in Joy Pub – Str. George Enescu 25 – miercuri, 22 februarie, ora 18.30.” ar trebuie rectificata.

    Chiar sunt interesat sa particip la aceasta intalnire.

  2. Foarte frumos ca va puteti intalni, eu nu as putea sa vin nici daca intalnirea ar fi la noi, la Timisoara, deoarece sotul meu crede ca m-am bagat de nebuna in chestia cu afilierea, mai ales ca nu reusesc decat pe furate sa stau la calculator, studiez metode SEO si iau notite, si ma straduiesc ( nu cu prea mare succes, inca) sa-mi cresc traficul. Macar pot sa citesc articolele scrise de voi, foarte utile.

  3. @Sorin, Codrut Morosanu, Catalin Ilie, Alex Sima, Cipy
    Va asteptam cu drag, voi pregatiti intrebarile :).

    @Raducu Roman
    Corect, multumesc, am actualizat data. Ne vedem pe 14 martie ;).

    @Sorina
    Povestea ta e foarte tare, felicitari pentru perseverenta. Daca vor veni rezultatele se va imbuna si sotul, cu siguranta ;). Poti apela si la forum.2parale.ro pentru sugestii si informatii utile. Succes.

  4. @Gamine
    Multumim pentru interes. Anul acesta ne vom concentra pe cresterea nivelului de interactiune dintre participantii la intalnirile 2Parale si pe optimizarile de ordin calitativ. Reducem periodicitatea si mizam pe utilitatea lor pentru voi. Stay tuned pe blog, vom reveni cu mai multe detalii despre urmatoarea intalnire 2Parale.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>