Sugestii pentru a ajunge un blog de top pe nisa ta
Probabil ca in teorie multi stiu ce ar trebui facut pentru a dezvolta un blog. Realitatea e ca rezultatele vin numai dupa multa munca si consecventa. Si aici nu reusesc prea multi. Trebuie sa urmaresti care sunt interesele cititorilor tai, foloseste Analytics, fa sondaje. Ii stimulezi sa se aboneze la newsletter? Ai newsletter?

Cum faci link building in afiliere dupa loviturile Panda
Multe site-uri, inclusiv proiecte de afiliere, au fost afectate de schimbarile permanente aduse de Google Panda. Pentru a scapa de penalizare lucreaza si la link building. Renunta la o parte din tehnicile old school si concentreaza-te pe o combinatie ce include link-urile cu autoritate si  social media. Vezi si sugestii de link building pentru un site de review-uri.

Optiuni utile in Analytics
Dincolo de informatiile de baza, Google Analytics iti ofera posibilitatea de a urmari in detaliu activitatea vizitatorilor site-ului tau si de a descoperi ce iti aduce rezultate. Indiferent ca vorbim de trafic, vanzari, inscrieri la newsletter… Seteaza goal-uri, modulul de e-commerce si afla ce se cauta pe site, ai la indemana mai multe optiuni utile.

Afla ce link-uri iti afecteaza ranking-ul
Dupa ultimele modificari de algoritm prin care Google si-a propus sa taxeze site-urile supra-optimizate, ar fi util sa iti iei cateva masuri de precautie pentru a nu iti scadea ranking-ul. Vezi cum poti verifica ce link-uri iti pot afecta pozitia la cautari, cum poti face un audit al backlink-urilor, plus cateva recomandari de unelte.

Obtine mai multe conversii cu Facebook Ads
Functioneaza si in afiliere, precum si in e-commerce. Gandeste-te sa incluzi Facebook Ads in strategia ta. Pentru performante, segmenteaza audienta cat mai bine, se pare ca targetarea in functie de sex trebuie exploatata mai mult. Schimba reclamele de doua-trei ori pe saptamana si ai grija la monitorizarea rezultatelor.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>