Ghid SEO pentru WordPress
WordPress este una dintre cele mai potrivite platforme pentru un site de afiliere. Indiferent daca esti novice sau ai deja experienta cu aceasta platforma, urmareste un ghid dedicat optimizarii unui astfel de site, de la structura link-urilor si HTML sitemap la sugestii pentru ranking mai bun. Totul actualizat pentru ultimele versiuni de WordPress.

Bune practici pentru call to action in e-commerce
Un buton de call to action de culoare portocalie sau verde, pozitionat imediat dupa pret si descrierea produsului, cu un mesaj clar are mai multe sanse de a aduce conversii unui site de e-commerce. Realitatea e ca trebuie sa testezi culori, forme, pozitionari si mesaje pentru a vedea ce functioneaza in cazul tau. Vezi pe cateva exemple cum poti crea un call to action profitabil.

Copywriting-ul SEO dupa Google Panda
Dupa ultimele update-uri Panda trebuie sa ai si mai multa grija la continut si la copywriting. Fara aglomeratie de cuvinte cheie intr-o pagina, ofera cat mai multe detalii si informatii daca scrii despre un produs, mai multe atentie la subiectele relevante pentru cititorii tai si la analiza de cuvinte cheie. O serie de sugestii utile.

Descopera cuvintele cheie profitabile in AdWords
Foloseste inteligent optiunile Google AdWords si descopera cuvintele cheie care iti pot aduce profit. Vezi pas cu pas cum poti jongla cu optiunile de potrivire a cuvintelor cheie – Broad Match, Phrase Match si Exact Match – pentru a gasi variantele profitabile pentru tine. E de testat si la nivel de grupuri.

Indicatori Facebook de folos pentru continut
Doar cateva din datele Facebook Insights iti sunt utile pentru a stabili o strategie de continut. Vezi aplicat ce indicatori trebuie sa urmaresti si cum ii poti analiza pentru a dezvolta eficient pagina de Facebook.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>