Pentru a marca cum se cuvine lansarea trainingurilor Market Motive si in Romania, am vrut sa oferim unuia dintre voi oportunitatea de a avea acces gratuit, timp de o luna, la unele dintre cele mai bune  cursuri de marketing online din lume. Sa puteti invata SEO, Web Analytics, PPC Advertising, Optimizarea Conversiilor, Social Media si Online PR de la profesionisti de top in online-ul mondial.

In concursul Market Motive i-am avut alaturi pe specialistii Liviu Taloi, Gabriel Curcudel, Cristian China-Birta si Cristian Ignat, fiecare dintre ei cu ani buni de experienta in marketing&comunicare online, cei care au format juriul si au decis castigatorul. Le multumim pentru implicare.

Sorin Vlaicu a reusit sa obtina cel mai mare punctaj si a castigat concursul cu un simplu post pe blogul lui.  Primeste de la noi o luna de studiu in valoare de 270$ + TVA, care ii va asigura acces la toate resursele cursurilor Market Motive, indiferent de specializarea aleasa. Va putea beneficia de resurse video cu exemple practice, webinarii constante si forumul de discutii cu mentorii, totul in baza unui plan de curs structurat. Iar daca finalizeaza cursul se poate lauda cu o certificare in marketing online recunoscuta la nivel international.

Felicitari castigatorului, speram sa profite din plin de aceasta oportunitate si asteptam sa puna in aplicare cunostintele si sfaturile primite de la mentori precum Avinash Kaushik, Bryan Eisenberg sau Brad Geddes.

Multumim tuturor celor care au participat si au postat articole: Marius Morariu, Sorina Popa si Olivian Breda.

Vestea buna e ca inca au sansa de a absolvi cursurile. La fel si voi.

Partenerii 2Parale au avantajul unor reduceri speciale:

•    20% discount pentru plata in rate: 239$/luna – Total 717$ +TVA.
•    25% discount pentru plata integrala: 673$ +TVA.

Zicem sa profitati de ocazie, un astfel de curs va poate schimba viitorul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>