Vara aceasta nu vrem sa ratam nicio oportunitate de a creste performantele pentru toate partile implicate in 2Parale. Pentru ca am vazut ca va plac competitiile, va pregatim o noua provocare pentru luna iulie: Summer Affiliate Challenge. O luna de competitie pe toata reteaua, pentru toate campaniile, toti afiliatii, cu premii de cateva mii de euro pe care le punem la bataie.

Si cu mai multe sanse de castig. Vom avea trei clasamente distincte, pentru a recompensa cat mai multe categorii de afiliati. Avem premii de mii de euro pentru:

– afiliatii care inregistreaza cele mai multe vanzari valide, ca numar (mai putin reduceri colective).

– afiliatii care obtin cele mai multe vanzari valide pe reduceri colective.

– afiliatii care cumuleaza cele mai multe lead-uri valide.

In plus, afiliatii au ocazia de a profita de premiile speciale si beneficiile suplimentare oferite de o serie de advertiseri din 2Parale care au toate sansele de a isi creste semnificativ vanzarile din perioada verii.

Beneficii suplimentare din partea advertiserilor

Flanco (comision 4%, vouchere 2.000 lei)

Flanco pluseaza in Summer Affiliate Challenge cu premii speciale pentru cei mai performanti afiliati: comisioane cu mai bine de 30% mai mari. Flanco va creste comisionul la 4% pentru primii trei afiliati si le va oferi vouchere de cumparaturi in valoare de 1.200 de lei, 500 de lei si, respectiv, 300 de lei.

STYLEmag (comision 20%)

Advertiserul dubleaza comisionul la 20% pe toata durata competitiei, pentru toti afiliatii care genereaza vanzari in campania lor.

Blancheporte (100 euro)

Blancheporte recompenseaza suplimentar afiliatii si pune la bataie un premiu de 100 de euro intr-o competitie pentru cel mai prolific afiliat la capitolul lead-uri. Vom reveni cu mai multe informatii despre mecanism.

Libris (comision 12%, voucher 300 lei)

Libraria mareste comisionul la 12% si ofera suplimentar un voucher de 300 de lei pentru afiliatul cu cele mai multe vanzari valide in campania lor, pe durata competitiei.

OnlineBijoux (comision 15%)

Pentru fiecare vanzare valida pentru magazinul OnlineBijoux, afiliatii vor castiga mai mult cu 15%. Pe toata perioada Summer Affiliate Challenge, comisionul va fi majorat de la 10% la 15%. In plus, magazinul pregateste premii speciale: primii trei afiliati din campanie, ca numar de vanzari valide,  vor primi cadou un ceas.

Vola (comision de 35 lei, bilete de avion)

Vola mareste miza pentru afiliati si pune la bataie bilete de avion de care va puteti bucura. In plus, comisionul pe care il puteti castiga la vanzarea biletelor de avion creste la 35 de lei.

Autonom (comision 60 lei)

Afiliatii din campania Autonom vor castiga 60 de lei la fiecare vanzare, in loc de 45 de lei cat este in prezent. Este perioada concediilor, aveti toate sansele sa obtineti mai mult.

UPDATE – Vesti bune de la advertiserii care vor sa vanda mai mult in aceasta vara:

Fashion Days (1.000 euro)

Fashion Days pune la bataie 1.000 de euro pentru afiliatul care va genera cele mai multe vanzari valide (fara reduceri colective) in luna iulie. Indiferent de categorie.

TinaR (500 de euro)

Unul dintre cele mai populare branduri romanesti de fashion ofera 500 de euro pentru ocupantul locului 2 in clasamentul afiliatilor dupa numar de vanzari valide (fara reduceri colective).

Sevensins (comision dublu, 3 vouchere 200 lei)

Sevensins dubleaza comisioanele afiliatului care genereaza cele mai multe vanzari valide in campania lor, in zilele de miercuri, in fiecare saptamana pe parcursul competitiei. In plus, ofera 3 vouchere in valoare de 200 de lei primilor 3 afiliati din campania lor, dupa criteriul valorii comisioanelor aprobate.

LaFemme (comision 20%)

Pentru a va rasplati implicarea, LaFemme mentine comisionul de 20% in perioada Summer Affiliate Challenge, dublu fata de cel anterior competitiilor din 2Parale.

J’Info Tours (vacanta, 100 euro)

Agentia recompenseaza cu o vacanta de 7 zile (6 nopti, 2 persoane) la Pensiunea Valea Argintilor din zona Bran, demipensiune, afiliatul care genereaza cele mai mari vanzari pentru pachetele J’Info Tours. Valoarea cumulata a vanzarilor trebuie sa depaseasca 5.000 de euro. Afiliatii care aduc vanzari mai mari de 1.500 de euro intra in concurs pentru un premiu de 100 de euro.

CitGrup.ro (comision 10%, tableta Dell)

Advertiserul de IT&C mareste comisionul la 10% in luna iulie. In plus, recompenseaza cu o tableta Dell (resigilata) afiliatul care genereaza cele mai multe vanzari in campania lor, pe perioada competitiei. Vor intra in cursa pentru tableta toti afiliatii care genereaza vanzari mai mari de 2.000 de lei.

MeliMelo (comision marit la 15%, recurenta 2 luni)

MeliMelo ofera un comision cu 50% mai mare, puteti castiga 15% din valoarea fiecarei comenzi generate. Recurenta a fost si ea majorata la 2 luni. Bonus: afiliatii care vor inregistra cel putin 30 de comisioane aprobate in campania MeliMelo, in intervalul competitiei, se vor bucura de comisionul de 15% pana in luna octombrie.

Euro-Tax (10 lei/lead valid, 30 lei/vanzare)

In campania Euro-Tax aveti ocazia de a castiga mai mult: 10 lei/lead valid. Daca lead-ul se concretizeaza intr-un contract, afiliatul primeste in plus 30 de lei.

RCA-Ieftin (recurenta 12 luni)

RCA-Ieftin dubleaza perioada de recurenta la 12 luni pentru orice vanzare valida generata in Summer Affiliate Challenge. Zicem sa profitati, comisionul e 5,5%.

BJR-Vacante (vacanta Bulgaria, voucher 200 euro)

BJR-Vacante pluseaza cu oferte speciale, de vara, pentru afiliatii performanti in Summer Affiliate Challenge. Afiliatul cu cele mai multe vanzari in campania BJR-Vacante se va bucura in plus de o vacanta in Bulgaria, 7 nopti, hotel 4*, All inclusive, pentru doua persoane, in luna septembrie. De asemenea, afiliatul cu cele mai multe vanzari pe pachete Costa Brava cu plecare din Timisoara va castiga un voucher de 200 de euro. Vor intra in concurs pentru cele doua premii afiliatii care genereaza vanzari de peste 5.000 de euro in campania advertiserului.

BestKids (voucher 500 lei)

BestKids intra in competitie pentru a recompensa suplimentar afiliatii din 2Parale. Afiliatul cu cele mai multe comsioane valide in campania lor va fi premiat cu un voucher in valoare de 500 de lei.

Dinoland (voucher 300 lei)

Inca un motiv sa va implicati mai mult in Summer Affiliate Challenge: Dinoland pluseaza cu un voucher de 300 de lei pentru afiliatul cu cele mai multe comisioane valide in campania lor.

4Interior Shop ( vouchere 100 euro)

Afiliatii care genereaza in perioada competitiei cel putin 10 de comenzi pentru 4Interior Shop primesc suplimentar un voucher de 100 de euro. Inca un plus pentru 4Interior Shop este asumarea faptului ca vor procesa comisioanele in maxim 2 zile.

Slim&Fit (bonus 100 euro)

Slim&Fit va ofera ocazia de a castiga 100 de euro in plus in campania lor. Bonusul va fi castigat de afiliatul care va inregistra cele mai multe comisioane valide in campania Slim&Fit.

Levo (comision 20%, comisioane preferentiale)

Din 11 iulie si pana la finele competitiei, Levo Shopping dubleaza comisionul pe care il puteti castiga la 20%. In plus, pentru 20 de comenzi valide,  comisionul vostru va creste cu 1%, pentru  50 de comenzi valide comisionul este majorat cu 2%, la 100 de comenzi valide comisionul creste cu 3%, iar la 200 de comenzi valide castigul ajunge la 25%.

Lenjeria mea ( 100 euro, plus vouchere)

Lenjeria mea pune la bataie mai multe premii pentru afiliati. Afiliatul care va genera cele mai consistente vanzari valide, in valoare totala minima de  3.500 de lei, va fi recompensat suplimentar cu un bonus 100 de euro. Premiul II, acordat pentru vanzari valide in valoare totala minima de 2.500 de lei, va primi un voucher de 250 de lei, iar Premiul III, oferit pentru  vanzari valide in valoare totala minima de 1.500 de lei, un voucher de 150 de lei. Termen limita: 31 iulie, cu posibilitatea de prelungire pana pe 15 august. Procesarea se va face in 15 zile de la incheierea concursului.

evoMAG (comision mai mare cu 20%)

evoMAG are o surpriza pentru afiliatii implicati in Summer Affiliate Challenge. Din 17 iulie, pe toata perioada competitiei, toate comisioanele valide mai mari de 100 de lei vor fi majorate cu 20%, ceea ce inseamna un comision procentual de 2,4%.

Lista beneficiilor este deschisa

De asemenea, si alti advertiseri pregatesc premii speciale pentru afiliatii lor, fiti pe faza pentru mai multe detalii.

Pentru advertiserii din 2Parale, Summer Affiliate Challenge este o ocazie de a vinde mai mult in perioada verii, de a atrage afiliati noi si de a stimula implicarea lor. In Fashion Affiliate Challenge, de exemplu, primii 10 afiliati au generat advertiserilor peste 2.000 de vanzari.

Daca doriti sa vindeti mai mult in aceasta vara si sa fiti inaintea competitiei in preferintele afiliatilor, implicati-va direct in Summer Affiliate Challenge. Asteptam propunerile advertiserilor pe adresa advertiseri (at) 2parale.ro.

Lista beneficiilor suplimentare din 2Parale este in actualizare, asigurati-va ca nu ratati si alte ocazii de castig si abonati-va la noutatile din competitie prin feed.

Toti afiliatii din 2Parale au de aceasta data sanse la premiile Summer Affiliate Challenge, ati inceput sa va pregatiti?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>