Pentru ca vineri este ultima zi din cadrul Fashion Affiliate Challenge in care mai poti inregistra comisioane, am hotarat sa iti oferim un nou bonus: toate comisioanele inregistrate (si aprobate ulterior) vor fi dublate de 2Parale. Singura conditie este sa inregistrezi vineri un numar de minim 3 vanzari pentru oricare din magazinele din Fashion.

Pana atunci iti reamintim de cele 4 tactici simple pentru a obtine mai multe comisioane si te  invitam sa urmaresti indeaproape Fashion Affiliate Challenge. Competitia este foarte stransa, iar premiul de 200€ este la o distanta de cateva comisioane.

Intra chiar acum in directorul de campanii si alege magazinele din Fashion pe care le vei promova vineri! Iti reamintim ca poti ordona campaniile in functie de:

1. Comisioane (valoarea totala a comisioanelor acordate de advertiser in ultimele 30 de zile)
2. Comisioane/Clickuri (valoarea medie a comisioanelor pe 100 de clickuri acordate de advertiser in ultimele 30 de zile)
3. Clickuri (numarul de clickuri primite de advertiser in ultimele 30 de zile)

Spor la conversii in Fashion Affiliate Challenge!

  1. Asta se traduce cam asa?
    cine face vineri intre 3 si 7 comisione, acestea vor fi dublate?
    Maxim 7 si minim 3!
    … nu este prea clar cum v-ati exprimat. 🙂

  2. @ady

    In titlu e un exemplu. Nu exista un maxim, ci doar un minim de 3 comisioane (se vor lua in considerare 3 comisioane inclusiv).

    „Singura conditie este sa inregistrezi vineri un numar de minim 3 vanzari pentru oricare din magazinele din Fashion.”

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>