SEO: Impactul mentiunilor din social media in ranking
Fara a avea nici un link, ci doar un volum important de preluari si mentiuni in social media, a ajuns printre primii la cautari pe anumite cuvinte cheie. Vezi pe un studiu de caz care este influenta social media in ranking si SEO si de ce trebuie sa acorzi mai multa importanta titlurilor si preluarilor.

Ghid util pentru WordPress
V-am vorbit de fiecare data cand am avut ocazia de eficienta WordPress in afiliere. Si nu numai. Daca esti fan WordPress sau te gandesti sa folosesti platforma, rasfoieste cateva resurse utile daca vrei sa afli mai multe despre plugin-uri, SEO, securitate si monetizare.

5 idei de care trebuie sa profiti in Google Analytics
Monitorizezi separat traficul intern de cel extern? Stii cati se uita la video-urile de pe site? Sau ce rezultate obtii din campania de e-mail marketing? Google Analytics te poate ajuta cu toate aceste date, plus multe alte optiuni care sa iti furnizeze informatii valoroase pentru castigurile tale.

Fii cu un pas inaintea schimbarilor de algoritm Google
Ti-ar placea sa ai un site imun la penalizarile Google? Pentru multi a devenit o provocare sa cresti traficul din cautarile organice in contextul schimbarilor constante de algoritm aplicate de Google. Lucreaza la continut si la preluarea lui pe cat mai multe canale si ai facut deja un pas pentru a te proteja de update-urile viitoare de algoritm

Cum trebuie sa arate un site e-commerce axat pe vanzari
Stii ca 73% dintre vizitatorii unui site e-commerce renunta la cosul de cumparaturi pentru ca i se cer prea multe date personale? Sau ca ai doar 3 secunde sa ii convingi sa ramana pe site-ul tau si sa cumpere? Ai grija la design si structura informatiei de pe site-ul tau, vezi cateva recomandari pentru a dezvolta o experienta de shopping memorabila si vanzari pentru tine.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>