Sau mesajul nostru pe scurt, de la WordCamp, eveniment dedicat fanilor platformei WordPress.

O editie la care am intalnit atat developeri cu experienta, cati si incepatori dornici sa invete mai multe trucuri despre WordPress. Si au avut de la cine,  Joost de Valk – unul dintre cei mai cunoscuti promotori ai platformei si cel care a dezvoltat plugin-ului WordPress SEO, printre altele, si Frederick Townes, Senior Technical Advisor la Mashable si cel caruia ii datoram pluginului W3 Total Cache, au venit special in Romania pentru aceasta intalnire.


Si au impartasit cat au putut din experienta lor. Daca ati ratat intalnirea cu ei, merita cu siguranta sa va luati cateva notite din prezentatile lor, au sugestii de SEO, social media, tactici si tool-uri utile oricarui utilizator WordPress.

Am avut placerea de a ne alatura acestora cu cateva idei prin care puteti folosi WordPress prin afiliere. Tudor Sandu, aka @tetele, colegul nostru care a pus bazele 2Performant Product Importer, un plugin care va usureaza munca de afiliat si va ajuta sa castigati mai mult. Ne-am bucura sa il testati si sa tineti cont si de sugestiile din prezentarea lui Tudor.

Merita analizate toate prezentarile, pe care le gasiti pe wordcamp.ro. Felicitari Auras Mihai pentru tot evenimentul, cu siguranta venim si la urmatoarea editie. Idei despre ce s-a discutat gasiti si la eugenpaun.ro, hoinaru.ro si anamatei.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>