Daca se plange cineva ca vara nu sunt vanzari, inseamna ca nu a incercat 2Parale :). In luna iulie, afiliatii au generat advertiserilor din retea vanzari de 1,85 milioane de lei (fara TVA), mai mari cu 2% fata de iunie si cu aproape jumatate mai mult comparativ cu perioada similara din 2011.

Pentru afiliati, iulie a adus un numar mai mare de comisioane, mai ales pentru cei care au stiut sa profite de oportunitati. Si o rata de conversie in crestere, pentru care afiliatii&advertiserii merita felicitari, e un semn de eficientizare a muncii lor. Scaderea ratelor de respingere pentru comisioanele din mai multe categorii confirma si ea profesionalizarea advertiserilor.

Iulie a fost luna in care categorii precum Reduceri colective, Carti si Home&Deco au fost vedete, fiecare contabilizand cresteri importante ale vanzarilor. Nici segmentul IT&C nu se poate plange daca vorbim de castiguri. Mai ales ca a adus cel mai mare comision din luna iulie prin programul de afiliere al ClickShop, cel care a oferit dintr-o singura vanzare un castig de 516 lei unuia dintre afiliatii 2Parale. Fashion Days si Quick24 sunt si ele in topul advertiserilor care au generat comisioane mari afiliatilor. De urmarit si evolutia valorilor medii ale vanzarilor pentru diverse categorii de advertiseri.

Nu uitati sa testati noile campanii din 2Parale, avem 12 programe noi, din diverse nise care va pot genera bani. Plus programul de afiliere 2Parale, care va poate aduce comisioane pentru fiecare afiliat si advertiser adus de voi.

Oportunitati in august

E suficient sa spunem ca anul trecut luna august a adus rezultate mai bune advertiserilor si afiliatilor din retea, comparativ cu iulie.

Este adevarat ca traficul e in general in scadere, insa cumparatorii sunt interesati de reducerile de sezon, indiferent de categoria de produse. E una dintre directiile pe care puteti miza, mai ales daca promovati branduri mari, produse IT&C sau electrocasnice cu discount.

IT&C reprezinta de altfel una dintre categoriile cu potential in aceasta perioada, dupa ce anul trecut vanzarile cresteau cu 40% fata de luna iulie.

Continua si interesul pentru ofertele turistice, indiferent daca vorbim de advertiseri din Turism sau Reduceri Colective. Atentie la ofertele last-minute si la cele pentru vacantele din septembrie-octombrie, cautarile sunt in ascensiune.

Daca vorbim de vacante, nu uitati de asigurari. Acum e una dintre perioadele de varf pentru asigurarile auto tip RCA, CASCO etc., un moment in care se prelungesc pentru restul anului.

Ocazii de castig sunt, concentrati-va pe solutii de a profita de ele.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>