Turismul este una dintre nisele preferate de afiliatii europeni. Pe de o parte. Pe de alta parte, migrarea spre online si dezvoltarea in aceasta directie a adus cresteri spectaculoase unui business de turism.

In acest context promitator, aveti ocazia de a invata mai multe despre promovarea online a unui business sau proiect turistic la evenimentul Marketing online in turism. Pe 14-15 septembrie, peste 11 specialisti in turism, marketing&comunicare online si bloggeri va asteapta la Piatra Neamt cu recomandari utile si studii de caz.

Mugur Patrascu (iLeo Marketing Interactive), Doru Marculescu ( Infoturism Media), Monica Jitariuc (The Practice), Traian Badulescu  (Travel Advisor Media) si Alex Negrea ( BCR) sunt doar cativa dintre speakerii confirmati. Cristian Ignat, colegul nostru, va pregateste idei si sugestii pentru a promova eficient un proiect de turism, folosind metode axate pe rezultate, precum afilierea si Google AdWords.

In cele doua zile de conferinte si workshop-uri puteti vedea:

• Cum se construieste eficient o strategie de marketing;

• Cum trebuie abordata Social Media (Facebook);

• Cum genereaza Google vanzari si promovare;

• Cum influenteaza blogurile consumatorii de servicii turistice.

Vestea buna pentru partenerii 2Parale este ca beneficiati de o reducere de 10% aplicata la primul pachet de inscriere ales si 25% pentru al doilea pachet achizitionat. Suna bine, nu?

Pentru ca numarul de locuri este limitat, zicem sa va grabiti cu inscrierea si sa profitati de oferta pentru voi. 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>