Cautam programator(i) Ruby/Rails cu experienta

15.10.2012

Postat in Anunturi 2Parale, Pentru Afiliati

0

Daca:

  • Te poti lauda cu un portofoliu de site-uri/aplicatii in Ruby/Rails sau cu o serie de contributii semnificative la proiecte Open Source,
  • Ai experienta semnificativa cu aplicatii care folosesc tehnologii si tehnici precum AJAX, (My)SQL, mongoDB, memcache, SphinxSearch,
  • Ai lucrat cu sisteme cu trafic masiv, ce necesita optimizare pentru performanta, cu baze de date continand milioane de inregistrari,
  • Debugging-ul este a doua ta natura si ai o intelegere buna a nivelului la care “nu merge” o aplicatie cand te uiti la un mesaj de eroare,
  • Nu iti sunt straine sistemele de versionare (preferabil Git),
  • Esti orientat catre securitatea aplicatiei scrise, cu protectie la diferite tipuri de vulnerabilitati,

Atunci trimite-ne un CV si cateva informatii despre tine pe recrutare [la] 2Parale.ro si spune-ne de ce ar trebui sa lucram impreuna.

Nu te sfii sa adaugi un link spre profilul tau de pe Github sau Stackoverflow daca simti ca te poti lauda cu el.

Daca nu stii ce face 2Parale, arunca un ochi aici si urmareste linkurile de acolo, ar trebui sa te prinzi destul de repede :).

Oferim conditii peste media pietei, birou in centru (Piata Romana) + cafeterie cu masa de foosball la parter. Si sansa de a face parte din echipa celei mai mari retele de afiliere din Romania. Iti povestim mai multe la prima intalnire.

Am aprecia sa duceti vestea mai departe la cei pe care ii cunoasteti cu experienta in domeniu. Or just share/tweet/G+…

PS: astia suntem noi.

2Parale Super Heroes
Fa bani pe net

Fie ca ai un site, te pricepi la marketing online, programare sau reusesti sa-ti convingi prietenii sa cumpere ceva, prin 2Parale castigi bani.


» Afla mai mult

Vinde mai mult

Fie ca ai un magazin online, vinzi un serviciu online sau vrei sa-ti faci o baza de date cu lead-uri prin 2Parale iti cresti performanta si platesti in functie de rezultate.

» Afla mai mult
Autor: Tudor Sandu
Solution Architect @ 2Parale. Pasionat de UX/UI si indragostit de WordPress. Disponibil pe Twitter (@tetele) sau Google+ (Tudor Sandu).

Lasa un comentariu

*