Un cuvant cheie care defineste aceasta perioada este schimbare. Avem update-uri&optiuni noi peste tot, de la SEO si AdWords la Twitter. Am reunit mai multe resurse utile care va pot ajuta sa tineti pasul cu aceste schimbari. Mai ales daca nu vreti sa ratati startul evenimentelor de care puteti profita pe acest final de an. Cum este iChallenge, de pilda ;).

Daca vreti conversii, luati notite.

Afiliere

10 lectii utile pentru un affiliate manager – recomandari din experienta unui affiliate manager in-house. De folos oricarui advertiser care vrea sa vanda prin afiliere.

Pregatiri pentru varful de sezon in afilierea pe turism – idei aplicabile pentru orice perioada de varf pentru vacante.

SEO

Cine poate folosi Google Disavow Links Tool, pentru ce si cum – un articol care vine cu multe lamuriri legate de noul tool Google si ne spune mai multe despre cine ar trebui sa il foloseasca, cum determini daca un link iti afecteaza site-ul si cum actioneaza exact. Plus cateva sfaturi de la specialistii SEO.

Gaseste cuvintele cheie care iti aduc conversii – mai multi specialisti internationali ne spun cateva modalitati de a gasi cele mai bune cuvinte cheie pentru conversii, plus recomandari de unelte pentru identificarea acestor cuvinte

Noul link building – dupa schimbarile Google, e bine sa stii la ce tactici de link building ar trebui sa renunti si care sunt recomandarile pentru a ramane relevant la cautari si a atrage trafic.

AdWords

Cum structurezi un cont AdWords pentru testarea paralela – split testing te ajuta sa gasesti cele mai bune conditii pentru ca reclamele tale sa aduca mai multe conversii.

Ar trebui sa licitezi pe propriul brand prin AdWords? – un articol care va va aduce raspunsuri la multe intrebari despre licitarea pe propriul brand.

E-commerce

Pregateste-te sa vinzi mai mult de sarbatorile de iarna – si nu numai, profitati de toate evenimentele programate pana la finalul anului si pregatiti-va strategia, de la e-mail marketing si PPC la optimizarile pe site si ofertele speciale pentru clientii fideli.

Lucreaza la procesul de cumparare – pentru ca vin sarbatorile despre care va spuneam mai sus, asigurati-va ca intreg procesul de cumparare va ajuta sa vindeti, nu va incurca.

Invata de la 5 companii ce au comunitati online profitabile – studii de caz cu multe de invatat si aplicat.

Social media

Foloseste Twitter pentru a iti creste lista de e-mailuri

Tine pasul cu social media in 2012 – Facebook, Pinterest, mai nou si Twitter si Linkedin, toate retelele sociale care atrag public online se schimba permanent si vin cu actualizari mai mult sau mai putin utile. Important e sa alegi optiunile care te pot ajuta sa castigi mai mult.

Spor la conversii!

Contribuiti si voi la impartasirea informatiilor utile, butoanele de mai jos va ajuta sa distribuiti usor si rapid noutatile.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>