Sugestii marketing online, saptamana 24-30 septembrie

01.10.2012

Postat in Stiri din piata

0

Incepem o noua luna in forta, cu multe idei bune si recomandari utile care merita puse in aplicare, in functie de interesele si cunostintele voastre. Dupa cum va ziceam, e momentul sa turati motoarele si sa folositi cat mai multe metode de promovare si de crestere a conversiilor.

Noi avem de dat 7 x iPhone 5, plus alte surprize, voi asigurati-va ca va impuneti printre castigatori.

Afiliere

Cum intretii un site de afiliere – merita citit, o lista utila cu puncte care trebuie verificate periodic pentru a nu pierde trafic si bani, de la statistici la domeniu&hosting si “valabilitatea” link-urilor. !!! Mai ales pentru cei care dezvolta mai multe site-uri.

Ce trebuie sa stii despre afiliere de la 4 experti – util atat advertiserilor cu programe de afiliere, cat si afiliatilor.

Idei pentru a dezvolta un site/blog care inspira cititorii sa si cumpere

SEO

17 idei pentru a iti creste blogul – studiu de caz – da, mai poti face multe imbunatatiri, competitia e puternica.

Cum atragi link-uri cu un site axat pe e-commerce – studii de caz pe fashion, beauty, ochelari, biciclete + multe sugestii utile.

SEO on-page, pas cu pas – util indiferent de cunostintele in domeniu.

PPC

Cum poti imbunatati copy-ul pentru rezultate mai bune in campaniile PPC

Foloseste eficient Analytics pentru optimizarea unei campanii AdWords

Marketing Online

Atrage mai multe conversii pe site prin design – cand cuvintele nu sunt suficiente pentru call-to-action, foloseste cateva trucuri grafice.

Cum atragi click-uri in functie de canalul de promovare – AdWords, Facebook, e-mail, cautari organice…

Social media

Cand e bine sa postezi pe retele sociale – util pentru a descoperi raspunsuri la vesnicele intrebari cat de des trebuie sa postezi pe Facebook, cand e mai bine sa postezi etc.

Ca sa intelegi mai bine Facebook Ads – cum si cand le folosesti, inclusiv in afiliere.

Am aprecia un share, ca sa ajunga la toata lumea, vrem sa impartasim cele mai bune idei cu voi. Aveti si alte recomandari?
Fa bani pe net

Fie ca ai un site, te pricepi la marketing online, programare sau reusesti sa-ti convingi prietenii sa cumpere ceva, prin 2Parale castigi bani.


» Afla mai mult

Vinde mai mult

Fie ca ai un magazin online, vinzi un serviciu online sau vrei sa-ti faci o baza de date cu lead-uri prin 2Parale iti cresti performanta si platesti in functie de rezultate.

» Afla mai mult
Autor: 2Parale

Lasa un comentariu

*