Dis de dimineata a inceput valul doi de reduceri de Black Friday, cu noi magazine care au intrat in joc. Suita advertiserilor este completa acum, de la Fashion si IT&C la Carti, Cosmetice si Copii. Unele mai schiopateaza, altele isi revin, important e ca au produse in stoc si romanii nu se vor lasa pana nu le termina :). Asa ca avem treaba.

In ajutorul vostru am actualizat noul homepage dedicat 2parale.ro cu optiuni care sa va usureze munca.

Optiuni 2Parale Black Friday

• Puteti vedea pe parcursul intregului eveniment ce se cumpara de Black Friday, (aproape) in timp real. Keep calm daca lucrurile merg mai incet, comisioanele se inregistreaza, exista insa un delay la afisare din motive de supermegatrafic.

• Afiliatii logati au ocazia de a isi vedea inclusiv propriile comisioane.

• Tot pentru afiliatii logati am dezvoltat optiunea de a crea rapid quicklink-uri de pe homepage, e suficient un copy-paste.

• Gasiti lista tuturor advertiserilor din 2Parale cu oferte de Black Friday.

• Afiliatii logati au optiunea de a aplica la campanie rapid sau de a ajunge direct in pagina de Unelte.

• Puteti vedea ultimele noutati legate de afilierea de Black Friday .

Vom fi toata ziua alaturi de voi pentru a va tine la curent cu ce se vinde. Stay tuned pe sectiunea Black Friday. Spor sa aveti!

 

  1. Am impresia ca magazinele, prin nepregatirea lor pt black friday si-au cam batut joc de afilati. niciun site din categoria it nu a mers azi noapte, iar azi majoritatea merg greu.

    PE langa asta, dupa ce am trimis sute de click-uri unice spre Flanco, se pare ca ei vand doar offline.

    E aiurea ce s-a intamplat, sa nu mearga niciun site. Si cat s-au mai batut toti in piept ca sunt pregatiti

  2. Ai dreptate,Cristi,unii advertiseri si-au cam batut joc de afiliati.Dupa ce muncesti sa trimiti trafic,site-urile lor nu merg:(
    Iar Flanco putea sa anunte ca va vinde online de Black Friday!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>