Am intrat in noiembrie, una dintre cele mai asteptate luni din an pentru industria de comert online. Si, implicit, pentru afiliere. Black Friday, iChallenge, cadouri Craciun, multi sarbatoriti… planetele s-au aliniat pentru voi. Ramane doar sa fructificati din plin perioada. Am strans mai multe strategii si idei care va pot ajuta sa castigati mai bine.

Afiliere

Strategii de incercat pentru Black Friday – de aplicat si in cazul promotiilor de la sfarsit de an, sugestii bune legate de perioada din zi in care se cumpara, ce ii atrage pe cumparatori si strategiile potrivite.

Cum promovezi un produs si oferi valoare adaugata – dincolo de promotia propriu-zisa si informatii despre produs, castiga cititori pe site-ul /blogul tau venind cu informatii valoroase pentru ei.

SEO

3 idei pentru a atrage link-uri cu un site e-commerce

Insight-uri utile pentru SEO dupa analiza unui buget de un miliard de dolari – analiza pe cifre Google, de citit. Gasesti idei despre nisele care convertesc mai bine la cautari, strategii SEO si costuri per conversie.

Adapteaza-ti strategia de analiza a cuvintelor cheie la 2013 – tine pasul cu schimbarile aplicate de motoarele de cautare, cu obiceiurile de consum si adapteaza-te la nivel de SEO, 2013 va fi cel putin interesant in afiliere.

PPC

Cum poti creste lead-uri cu 250% prin analiza cuvintelor cheie – informatii practice de analiza a cuvintelor cheie, utile si pentru a scadea costul per conversie, si pentru a imbunatati considerabil numarul de lead-uri atrase.

Scrie reclame atractive in functie de context – daca ti se pare ca suna complicat, nu e. Dimpotriva. Un articol cu idei bune, sustinut cu exemple si scris de un profesionist, intr-un stil funny.

E-commerce

Surse de trafic pentru site-ul tau – diversifica sursele de trafic si ai mai multe ocazii de a castiga noi vizitatori si potentiali cumparatori. O lista utila de analizat si testat.

Idei pentru optimizarea procesului de comanda online – asigura-te ca nu pierzi utilizatorii exact in momentul plasarii comenzii, vezi cateva idei prin care poti usura procesul de checkout.

Pentru vanzari de sarbatori, cumparatorii vor transport gratuit

Social media

Ce continut functioneaza pe fiecare retea sociala

The Good, The Bad and The Ugly in social media – un articol care merita citit, cu tactici&strategii recomandate, idei tolerate si practici abuzive in social media.

Cu un simplu share/like/tweet poti distribui usor si rapid informatiile care ti-au placut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>