V-am zis ca ne asteapta un tur de forta in aceste luni de final de an. Am inceput toamna cu o crestere de 21% a vanzarilor prin 2Parale, am continuat cu peste 6.000 de lead-uri generate in doar 7 zile de un singur afiliat si cu 7 iPhone-uri 5 care va invita sa le castigati. Indiferent de experienta voastra in afiliere.

Si nu vrem sa incepem luna fara alte vesti bune. Nemira si 3 Suisses dubleaza comisioanele afiliatilor din campaniile lor. Cat puteti castiga?

Comision de 26% de la Nemira

Special pentru afiliatii din campania lor, editura Nemira dubleaza comisioanele pentru orice vanzare generata pe parcursul lunii noiembrie. La fiecare vanzare valida castigati 26%, de doua ori mai mult decat pana acum. De noul comision pot profita atat afiliatii actuali din programul de afiliere derulat de Nemira, cat si cei care se inscriu in perioada urmatoare.

Nemira pluseaza si cu o campanie de recompensare a afiliatilor performanti. Primii 5 afiliati care cumuleaza cele mai multe comisioane in noiembrie vor primi comisionul special de 26% si luna urmatoare. Vestea buna e ca oferta e valabila si pentru o perioada mai lunga de timp. In fiecare luna, cei mai buni 5 afiliati vor fi premiati cu 26% din vanzari.

Tips&Tricks: Pentru mai multe comisioane in campania Nemira:

  1. Urmariti promotiile si noutatile din oferta advertiserului de carti si folositi aceste informatii in promovare. In newsletter-ul lor si in mesajele trimise prin sistemul de comunicare din 2Parale gasiti astfel de detalii.
  2. Pe homepage-ul editurii (in sidebar) puteti vedea care sunt cele mai vandute produse.

Comision de 10% in programul de afiliere 3 Suisses

3 Suisses continua seria promotiilor speciale pentru afiliatii din programul lor de afiliere. Pe tot parcursul lunii noiembrie castigati dublu: 10% din fiecare vanzare valida generata de voi. Daca nu promovati inca produsele 3 Suisses, inca va mai puteti inscrie in campania lor.

Mai ales ca advertiserul de fashion suplimenteaza surprizele din noiembrie cu un bonus constand in majorarea comisionului pana la 12%, daca in luna noiembrie se va situa pe primul loc in retea in topul campaniilor din Fashion, dupa criteriul “Comisioane”. Chiar si pentru o singura zi.

Tips&Tricks: Pentru a castiga mai mult in campania 3 Suisses:

  1. Profitati de ofertele speciale derulate de magazin.
  2. Focus pe cele mai vandute produse pe care le gasiti atat in feed-urile speciale Top50 si Top20, precum si pe homepage-ul 3Suisses, la Best Seller.

Noile comisioane va pot ajuta sa intrati in top si sa castigati unul dintre cele 7 iPhone-uri 5 din iChallege.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>