Ce v-ati propus legat de afiliere in 2013? Noi avem planuri mari, la fel si multi dintre afiliatii performanti care ne-au fost alaturi la prima intalnire 2Parale din  acest an. O intalnire speciala fata de cele cu care v-am obisnuit, intr-un cadru privat si orientata catre oportunitatile din 2Parale si afiliere in 2013.

Multumim pentru discutiile constructive invitatilor nostri: afiliati castigatori in competitiile 2Parale de anul trecut si afiliati care au dovedit ca au potential. Vorbim practic de intalnirea 2Parale cu cele mai bune statistici de performanta si cel mai bun scor la banii castigati prin afiliere per participant.

intalnire afiliere 2013 2Parale  1intalnire afiliere 2013 2Parale  Dorin Boerescuintalnire afiliere 2013 2Parale 2intalnire afiliere 2013 2Parale

Am dezvaluit in premiera o parte dintre planurile de business si dezvoltare 2Parale, pe care vrem sa le impartasim si cu voi.

Nu am vrea sa ratati oportunitatile:

La nivel de business

  • Extinderea 2Parale pe pietele din Europa Centrala si de Sud Est si acces la campanii internationale,
  • Focus pe e-commerce, segment pe a carui crestere mizam in acest an, cei care sunt deja aici (advertiseri si afiliati) vor fi avantajati si vor avea mult de castigat,
  • Achizitia accelerata de noi clienti – nu uitati ca aveti ocazia de a castiga 800 de lei din recomandarea de noi advertiseri in 2Parale.

La nivel de dezvoltare tehnica a platformei

  • Eficientizarea proceselor operationale, de la plata afiliatilor la facturarea advertiserilor si procesarea comisioanelor, lucram deja la aceste upgrade-uri,
  • Imbunatatirea statisticilor din sistem,
  • Dezvoltari noi la nivel de unelte de promovare pentru cresterea performantelor,
  • Optimizarea continua a sistemului de tracking si livrare a uneltelor de promovate,
  • Noi optiuni de filtrare si regandirea Directorului de campanii.

Si multe altele, la care vom adauga si sugestiile primite in cadrul intalnirii de la afiliati. Pentru ca acesta a fost unul dintre obiectivele noastre: sa aflam ce optimizari v-ar ajuta sa castigati mai mult in 2013.

Misiunea noastra este de a dezvolta un ecosistem transparent de business care incurajeaza si rasplateste performanta, acesta este focusul nostru.  Ne-am bucura sa va regasiti in ea si sa mizam in continuare pe implicarea voastra pentru a dezvolta acest mediu.

Va asteptam pe Facebook, ii puteti cunoaste si voi pe afiliatii performanti.

Dupa ce in 2012 am dublat impreuna impreuna vanzarile generate prin 2Parale, cu siguranta vom face lucruri la fel de profitabile si in 2013. Stay tuned.

Spor la conversii!

  1. Iata o ocazie buna sa semnalez si eu o pb legata de stats: la clickuri primite pe o anumita perioada, imi apar clickuri date de acelasi utilizator ( IP ),la aceeasi ora, pe aceeasi unealta de promovare de multiple ori. Mai pe scurt: in Statistici – Clickuri, selectam perioada si eventual campania si clickurile apar multiplicate, de unde nu pot sa deduc CTR -ul real pe linkurile de afiliere. M-ar ajuta o reflectare reala a CTR pentru imbunatatirea continutului. Multumesc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>