dorin_boerescu_am_days_london_In perioada 15-16 mai putem merge impreuna la Londra, la prima editie europeana a Affiliate Management Days, cel mai titrat eveniment dedicat dezvoltarii unui program de afiliere.

Dorin Boerescu, CEO 2Parale, va asteapta cu un studiu de caz special, fiind primul speaker roman care va reprezenta piata autohtona de marketing afiliat la un eveniment international de aceasta anvergura. Si cum vestile bune vin la pachet, avem pentru voi o reducere de 20% la inscriere.

Prezenta voastra la Affiliate Management Days va va asigura acces la expertiza celor mai buni specialisti in marketing afiliat din Europa.  Este locul perfect in care retele de afiliere, specialisti in managementul unui program de afiliere si echipe dedicate din companii interactioneaza si impartasesc studii de caz, analize, tool-uri si tehnici prin care poti dezvolta eficient si cat mai profitabil un program de afiliere.

Indiferent daca derulati deja un program de afiliere sau sunteti interesati sa demarati unul, conferinta de doua zile vine cu informatii utile si aplicabile pentru orice nivel de experienta. De la integrarea unui program de afiliere in campaniile multi-channel la strategii de afiliere, atragerea si motivarea afiliatilor, optimizarea unei campanii si a comunicarii cu publisherii. Plus dezbateri si studii despre ce vor afiliatii, volumul pietei si zonele cu oportunitati.

Inveti de la big guys din afiliere

Affiliate Management Days reprezinta o excelenta oportunitate de a invata si interactiona cu big guys din afiliere si performance marketing. Si va spunem doar o parte dintre ei:

  • Matthew Wood, fondatorul A4U, un om cu 15 ani de experienta in performance marketing,
  • Kevin Edwards, Strategy Director la Affiliate Window,
  • Florian Gramshammer UK Country Manager la Commission Junction,
  • Graham Jenner, Senior Partnerships Manager la TopCashBack,
  • Clare O’Brien Industry Programmes Consultant la IAB UK,
  • Ed Lovelock, Affiliate Manager la Argos, cel care conduce unul dintre cele mai mari programe de afiliere din UK,
  • Neil Ranatunga, Head of Mobile TradeDoubler,
  • Dorothea von Wichert-Nick, CEO affilinet,
  • Andrew Warren-Payne, Senior Research Analyst Econsultancy.

Ne face mare placere sa ne alaturam unora dintre cei mai importanti jucatori din afiliere si sa sustinem prima editie europeana a Affiliate Management Days. Dorin Boerescu face parte dintre speakerii dispusi sa impartaseasca din know-how-ul lor. El va pregati recomandari utile si un studiu de caz pe piata din Romania, legat de implementarea sistemului gamification in afiliere, cu referire la competitiile derulate anul trecut de 2Parale. Cu siguranta stiti de iChallenge sau Summer Affiliate Challenge.

Cum profiti de reducerea de 20%

Geno Prussakov, fondatorul AM Days, si echipa evenimentului faciliteaza accesul la conferinta tuturor partenerilor 2Parale printr-o oferta speciala. Mai exact, puteti beneficia de 20% discount la inscriere, printr-un cod de reducere dedicat. In plus, daca va rezervati un loc pana pe 8 martie, veti putea profita si de reducerea consistenta (- 500 lire sterline) asigurata prin Super Early Bird.

Sa va spunem si ca evenimentul se desfasoara in renumitul centru de conferinte al Chelsea Football Club ;)?

Ne-am bucura sa mergem impreuna la AM Days si sa reprezentam industria romaneasca. Ne vedem la Londra, pe 15-16 mai?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>