dos-and-dontsValentine’s Day a adus mai multe comisioane afiliatilor, vine si Dragobetele… Ca sa nu mai vorbim de cumparaturile pentru 1-8 martie.

Potential exista, depinde de fiecare cum profita de astfel de momente favorabile. Noi va oferim tuturor acces la o serie de recomandari pentru afiliere, Analytics, SEO, AdWords, blogging, social media… – in functie de strategiile preferate de fiecare.

Enjoy!

Afiliere

Tactici pentru afiliere de succes pe termen lung – indiferent daca joci in liga super afiliatilor sau daca esti inca in perioada de inceput, afilierea iti poate aduce castiguri pe termen lung, sunt o serie de tactici care te pot ajuta.

De unde castigi cei mai multi bani din afiliere – un exemplu concret, din experienta unui specialist in marketingul afiliat, despre cum monitorizezi campaniile care iti aduc cei mai multi bani.

SEO

Ce vor face specialistii in SEO in 2013 – e genul de articol care ne place si la care te intorci din cand in cand, avem 15 oameni cu experienta in SEO si strategiile pe care se vor concentra in 2013.

Evita penalizarile Google din cauza link-urilor – orice tip de site ai avea, indiferent ca faci sau nu afiliere, ai grija la atentionarile Google legate de “unnatural links”. Poti pierde trafic serios din cauza penalizarilor. Vezi ce zice Google despre cum  poti identifica link-urile nepotrivite de pe site-ul tau, plus cateva sugestii legate de page rank.

Folosesti link-uri tip Click aici? – poti mai mult de atat ;). Incearca sa folosesti cuvinte cheie relevante sau text descriptiv, ai la indemana mai multe alternative dpdv. SEO.

PPC

Protejeaza-ti brandul prin PPC –  am vorbit deja despre avantajele de a licita pe propriul brand in AdWords, mai sunt si alte modalitati prin care iti poti creste brandul online.

Optimizarea unei campanii AdWords, pas cu pas – articol foarte util daca esti la inceput in AdWords, dar si daca vrei sa iti imbunatatesti rezultatele.

Marketing online roundup

ROI triplu prin e-mail marketing – un studiu de caz care merita analizat, cu sugestii de pus in practica pentru a administra si folosi istet listele de abonati.

Atrage conversii din site-ul de mobil – studiu de caz – dincolo de faptul ca marketingul pe mobil e in topul celor mai multe recomandari pentru acest an, e un canal care aduce trafic. Si poate aduce si conversii cu un landing page potrivit.

Blogging

Stii sa folosesti Google Analytics pentru mai mult trafic?

Trafic cu 30% mai mare in 2 luni – dincolo de aspectul comercial, e un studiu de caz cu tehnici si lectii de pus in aplicare.

Tu de ce faci blogging: pleasure or business? – un subiect mult dezbatut, inclusiv in blogosfera romaneasca.

Social media

Femeile sunt de pe Facebook&Instagram, barbatii de pe Twitter – chiar daca vorbim de date despre piata din US, e bine de stiut ce public gasesti pe fiecare dintre cele mai importante retele sociale. Avem afiliati care fac bani prin targetari istete pe retelele sociale.

Social media marketing tips from the pros – indiferent cate articole de acest tip ai citit, iti recomandam sa nu il ratezi pe acesta. Facebook offers, promovarea pe grupurile de pe Linkedin, cum combini comunicarea pe mai multe canale, cu siguranta gasesti info utile pentru tine.

Cu un simplu share/like/tweet puteti distribui usor si rapid informatiile care v-au placut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>