Online-Marketing-TipsAnd we’re back… Reluam seria de recomandari, studii de caz si idei de testat in afiliere, SEO, AdWords, social media, e-commerce… Am strans pentru voi articole pe care vi le recomandam cu drag, in functie de interesele voastre. Recunoastem ca unele informatii ne-au deschis noi perspective, altele ne-au facut sa luam notite sau sa gandim cu voce tare Wow.

Asteptam si sugestiile voastre pentru ca acest tip de articole sa fie mai utile si relevante pentru voi.

Afiliere

Afilierea prin blogging – daca ai un blog si nu ai incercat afilierea, e momentul sa te convingi, articolul te ajuta. Blogging-ul este in topul metodelor de marketing afiliat.

Cum cumpara femeile vs. obiceiuri cumparare barbati – util pentru orice proiect de afiliere, precum si pentru magazinele online. Observatii de urmarit din experienta unui afiliat pe .ro.

SEO

Strategii SEO pentru nise competitive –  de aplicat in afiliere, blogging, e-commerce.  Pentru ca vorbim de tot mai multe nise unde competitia e puternica si e greu sa atragi trafic.

De facut zilnic pentru linkbuilding – o lista utila de pasi pe care ii poti bifa zilnic pentru rezultate mai bune la nive de linkbuilding.

Cum eviti continutul duplicat in comertul online – astfel de articole ar trebui incluse intr-o biblie a marketingului online pentru magazine.

AdWords

La ce sa te astepti de la Google Adwords Enchanced Campaigns – vorbim de cea mai importanta schimbare AdWords din ultimii ani. E bine sa stii cum te vor ajuta noile campanii, care sunt avantajele si temerile posibile.

Descopera cuvintele cheie not provided – toti ne confruntam cu un volum tot mai mare de cautari pe cuvinte cheie care nu sunt dezvaluite in Analytics, sunt insa cateva trucuri la care putem apela pentru a afla mai multe despre cuvintele cheie care aduc trafic si conversii.

E-commerce

5 idei pentru servicii mai bune post-vanzare – asigura-te ca fiecare cumparator va reveni pe site-ul tau pentru achizitii viitoare si ca te va recomanda cunoscutilor. Cu o politica buna de servicii post-vanzare ii poti fideliza si atrage de partea ta.

Indicatori de performanta pentru un business e-commerce – trebuie sa stii ce canale si metode iti aduc profit.

Marketing online roundup

Suport eficient pentru utilizatori prin Google Analytics – cu setarile potrivite, Analytics iti poate arata ce informatii le sunt de ajutor clientilor sau vizitatorilor site-ului tau. O analiza pas cu pas pentru o strategie de suport eficienta.

Cel mai bun loc pentru un call-to-action – ce trebuie sa stii daca alegi un call to action in primul ecran, in partea de jos a paginii sau daca preferi multiple mesaje de acest gen. Recomandari + studiu de caz, neaparat de pus in aplicare.

Social media

Cum foloseste ASOS social media – studiu de caz despre strategia Facebook, Twitter, Pinterest si Google+ a unuia dintre cele mai cunoscute magazine online din lume. Util oricarui tip de site, de la proiecte speciale de afiliere la magazine online.

Rapoarte Facebook, pas cu pas – daca folosesti Facebook, cu siguranta vrei sa stii ce functioneaza pentru fanii tai si ce iti aduce rezultate. Vezi pe un caz concret ce tipuri de rapoarte cu valoare adaugata poti crea si cum te pot ajuta.

Cu un simplu share/like/tweet puteti distribui usor si rapid informatiile care v-au placut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>