Ce metode de promovare se folosesc in afilierea din Romania? Chiar se pot castiga 10.000 euro/ luna din afiliere? Ce ii atrage pe afiliati sa promoveze un anumit program de afiliere?

Multe intrebari pentru care am incercat sa oferim raspunsuri de-a lungul celor mai bine de 4 ani de cand 2Parale a lansat primele campanii de afiliere din Romania.

Este nevoie insa de o imagine mai ampla, corespunzatoare nivelului actual de dezvoltare al pietei. 2Parale a depasit recent pragul de 4 milioane de lei reprezentand suma comisioanelor castigate de afiliatii din retea, iar zilele acestea ne pregatim sa aniversam impreuna 20.000 de afiliati in 2Parale.

Piata de afiliere si-a castigat notorietatea si a atras interesul a sute de advertiseri care investesc in acest canal de promovare. Stim ca impreuna putem creste mai mult, atat ca retea, cat si ca industrie. In acest sens am demarat primul nostru studiu dedicat afilierii din Romania.

Studiu pentru afiliatii din Romania

Va invitam sa completati chestionarul, nu dureaza mai mult de 5 minute.  Raspunsurile voastre vor contribui la creionarea unei radiografii a afiliatului roman si la trasarea unor coordonate importante pentru industria de afiliere, utile pentru dezvoltarea pietei si cresterea castigurilor din marketing afiliat. In plus, ne vor ajuta sa  intelegem mai bine piata de marketing afiliat si ce doresc afiliatii, pentru a va putea oferi un produs si servicii mai bune. Raspunsurile sunt confidentiale si vor fi utilizate doar dupa agregarea lor, mizam pe seriozitatea voastra in completarea raspunsurilor.

Ca multumire pentru contributia voastra, imediat dupa ce veti completa chestionarul, va oferim acces la o serie de resurse utile cu studii de caz, recomandari si noutati, in ideea de a invata mai multe despre strategiile eficiente in afiliere.

Multumim pentru sustinere partenerilor Refresh.ro si Zelist Monitor. Este binevenit si sprijinul vostru in popularizarea acestui studiu, am aprecia sa duceti link-ul mai departe.

Chestionarul este activ in perioada 29 martie – 28 aprilie 2013. Dupa agregarea datelor, vom reveni cu informatii pretioase despre portretul afiliatului roman.

Va invitam sa participati la studiul Marketingul afiliat in Romania.

Parteneri

refresh.rozelist-monitor-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>