300_campanii_afiliere_2Parale_

300.

Ne place sa scriem istorie impreuna cu voi.

Am atins pragul de 300 de programe de afiliere active in 2Parale. Pe 34 de categorii de produse&servicii, de la Fashion si IT&C la Asigurari si Financiar. Vorbim de cea mai complexa retea si oferta de campanii de afiliere.

Ne place si mai mult sa ajungem la performanta impreuna. Felicitari advertiserilor care au raspuns provocarii noastre si s-au inscris in cursa pentru a fi campania cu nr. 300.

Castigator este advertiserul Home-Exclusive.ro, cel care a fost cel mai prompt si a bifat primul toti pasii necesari lansarii programului de afiliere. Vestea si mai buna este ca reprezinta nisa Home Deco, pentru care anul acesta a adus o evolutie de peste 300% a numarului de vanzari, comparativ cu primele 4 luni din 2012

HOME-EXCLUSIVE.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Home Deco
Comision: 7,5%
Perioada de recurenta: 1 luna.

Bun venit noului advertiser si multe conversii impreuna. Nu uitati nici de cele 13 programe de afiliere lansate ieri.

Sunt 300 de campanii, fiecare poate reprezenta o optiune de noi comisioane cu abordarea potrivita, marturie stau si comisioanele de peste 4,2 milioane de lei  castigate de afiliatii din 2Parale.

Affiliates, what is your profession :)?

Spor la conversii!

  1. Buna ziua, ce plugin foloseste blog-ul pentru butoanele de socializare care apar sub posturi? Am incercat mai multe si la nici unul nu mai functiona facebook share.

    O seara buna!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>