Brad Geddes, primul AdWords Seminar Leader numit de Google la nivel mondial, ne-a surprins in mod placut la prima lui participare la un eveniment din Romania, la SEM Days 2013. A venit pregatit cu informatii tehnice despre noile Google Enhanced Campaigns, cu studii de caz si a raspuns la intrebari cu zambetul pe buze.

Si, extrem de important, a fost de acord sa ne raspunda la cateva intrebari si sa ofere sugestii pentru cei care nu au reusit sa participe la prezentarea si workshop-ului lui de la SEM Days.

De ce zicem ca e extrem de important? Pentru ca vorbim de un specialist care a lucrat cu giganti precum Amazon, Yahoo sau Encyclopedia Brittanica si vorbim de autorul Advanced Google AdWords, prima carte de acest tip din domeniu. Cristian Ignat, PPC Marketing Manager la 2Parale, Anca Ilas, Catalina Maruster, Cosmina Tapliuc si Alexandra Tudor, fetele noastre din Divizia PPC, nu au ratat momentul si au obtinut un autograf pe una dintre cartile obligatorii in echipa 2Parale de PPC.

brad geddes autograf

Nu am ratat nici eu momentul si am obtinut cateva sugestii despre oportunitatile aduse de Google Enhanced Campaigns, campaniile PPC pe mobil, plus cateva idei de promovare pentru orice business e-commerce.

Enjoy, sper sa le folositi!

Pentru mai multe, il puteti urmari pe Brad Geddes pe Twitter.

  1. Foarte frumos, felicitari Roxana, asa da amintire! Am fost maxim de incantata sa il cunosc si sa il vad live la prezentare & workshop, ma simt foarte castigata in urma informatiilor share-uite de el. Acum sunt un fan si mai mare al lui! 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>